Ξεκίνησε να «σπάει» τα ρεκόρ η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»

Ξεκίνησε να «σπάει» τα ρεκόρ η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»

Το trailer της ταινίας έγινε το πιο προβεβλημένο βίντεο της χρονιάς στο Youtube με πάνω από 36 εκατ. προβολές 

Ξεκίνησε να «σπάει» τα ρεκόρ η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»
Ακόμη δεν έχει βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες και έχει αρχίσει να «σπάει» τα ρεκόρ. Το βιβλίο που συζητήθηκε όσο κανένα τα τελευταία χρόνια, μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο και όλοι περιμένουν πως και πως να δουν την ερωτική νουβέλα στη μεγάλη οθόνη. Ο λόγος φυσικά για το «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι».

Η ανυπομονησία του κοινού όμως είναι τόσο μεγάλη που το trailer της ταινίας, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Φεβρουαρίου του 2015 στις σκοτεινές αίθουσες, ξεπέρασε τις 36 εκατομμύρια προβολές. Το επίσημο trailer έχει πάνω από 16 εκατ. προβολές, ενώ αν προσθέσεις και όλα τα άλλα βίντεο, τότε φτάνουν στις 36 εκατ. προβολές.

Έγινε το πιο προβεβλημένο βίντεο της χρονιάς, ενώ ακόμη δεν έχει κλείσει ούτε βδομάδα στο Διαδίκτυο. Στις 24 Ιουλίου έκανε δειλά-δειλά την εμφάνισή του στο Youtube και από τότε τα κλικ των ποντικιών σε όλο τον κόσμο πήραν «φωτιά». Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως τα likes στο Facebook έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο.

Φανταστείτε τι ντόρος έχει να γίνει μόλις ξεκινήσει και η προβολή της ταινίας...

Κλείσιμο
Λίγα λόγια για το trailer: Η άβγαλτη παιδούλα και ο «Πυγμαλίων». Αυτό τουλάχιστον αποφάσισαν να μας δείξουν οι υπεύθυνοι της παραγωγής στο trailer. Άλλωστε το είχε πει και η ίδια η πρόεδρος της Universal Pictures, Donna Langley, όταν ρωτήθηκε για το «πως κάνεις ταινία το Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι;», με την απάντηση να τα λέει όλα: «Πολύ προσεκτικά».

Κατά τα άλλα όλα φαίνονται προσεγμένα και καλαίσθητα. Ωστόσο στο trailer δεν «πούλησαν» τις έντονες σεξουαλικές σκηνές, αυτές άλλωστε έκαναν γνωστή την τριλογία της EL James, αλλά έναν κόσμο από άλλη δεκαετία και ένα αθώο ρομάντζο, σαν να διαβάζεις βιπεράκι. 

Όμως υπονοούμενα είχε το trailer. Έχουμε την φοιτήτρια Anastasia Steele (Dakota Johnson) και τον  28χρονο δισεκατομμυριούχο Christian Grey (Jamie Dornan), όπως και ένα πλάνο σε ένα μαστίγιο που δείχνει το αυταρχικό πρόσωπο του πρωταγωνιστή. Δεν έγινε όμως στο περιβόητο Κόκκινο Δωμάτιο, το άντρο του Christian Grey.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης