9 1/2 Εβδομάδες... η πιο «καυτή» ταινία στην ιστορία του Χόλιγουντ

9 1/2 Εβδομάδες... η πιο «καυτή» ταινία στην ιστορία του Χόλιγουντ

Θυμηθείτε τις σκηνές που ανέβασαν την «κινηματογραφική» λίμπιντο στα ύψη!

9 1/2 Εβδομάδες... η πιο «καυτή» ταινία στην ιστορία του Χόλιγουντ
Κιμ Μπάσιντζερ, Mίκι Ρουρκ και... «9 1/2 Εβδομάδες»! Η απόλυτη έννοια του στριπτίζ και η μακράν πιο σέξι ταινία των τελευταίων δεκαετιών. Ο Μίκι Ρουρκ και η Κιμ Μπάσιντζερ πρωταγωνιστούν ως οι Τζον και Ελίζαμπεθ, καριερίστες στη Νέα Υόρκη που ξεκινούν μία σύντομη αλλά παθιασμένη σχέση που δοκιμάζει τα σεξουαλικά τους όρια.

Μια έντονη ιστορία πάθους με πολλές σκηνές φλερτ, διέγερσης και σεξ ανάμεσα των πρωταγωνιστών, που τους έκανε παγκοσμίως γνωστούς, ανεβάζοντας την κινηματογραφική λίμπιντο στα ύψη.

Σύμφωνα με ψηφοφορία της «Sun» στην οποία πήραν μέρος πάνω από 35.000 άνθρωποι, η ταινία «9 1/2 Εβδομάδες» έρχεται πρώτη στη λίστα των πιο «καυτών» ταινιών με την ταινία: Monster’s Ball με τη Halle Berry και τον Billy Bob Thornton να παίρνει τη δεύτερη θέση.

Κλείσιμο
Σκεπτόμενος κανείς την ταινία, το πρώτο που σίγουρα του έρχεται στο μυαλό είναι το τραγούδι του Τζο Κόκερ και την απόλυτη ξανθιά σταρ των ‘80’s να γδύνεται μπροστά στον Μίκι Ρουρκ με το κομμάτι «You can leave your hat on».

Ίσως η πιο ερωτική σκηνή είναι εκείνη που ο Τζον προτρέπει την Ελίζαμπεθ να δοκιμάσει διάφορα φαγητά χωρίς να κοιτάζει, ενώ το «Bread and Butter» των The Newports παίζει στο background. O παιχνιδιάρικος τρόπος που ο Τζον ταΐζει την Ελίζαμπεθ φράουλες, κρασί, ακόμα και σιρόπι για το βήχα έχει μείνει χαραγμένη στους θεατές.

Τρίτη θέση στη λίστα κατέχει ο Τιτανικός με την Kate Winslet και τον Leonardo DiCpario.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης