#GIRLBOSS: Δεν είναι βιβλίο, είναι κίνημα

#GIRLBOSS: Δεν είναι βιβλίο, είναι κίνημα

Ενα βιβλίο που αποδεικνύει ότι η επιτυχία δεν σχετίζεται με τη φήμη του πανεπιστήμιου που τελείωσες, αλλά με την εμπιστοσύνη που δείχνεις στο ένστικτό σου

#GIRLBOSS: Δεν είναι βιβλίο, είναι κίνημα
H διάσημη ηθοποιός και  Lena Dunham είπε για το βιβλίο #GIRLBOSS ότι «είναι κάτι περισσότερο από ένα βιβλίο. Είναι κίνημα».

Η (ελληνικής καταγωγής) Σοφία Αμορούζο πέρασε την εφηβεία της κάνοντας οτοστόπ και ψάχνοντας στα σκουπίδια για κάνα μισοφαγωμένο κουλούρι. Μέχρι τα είκοσι δύο της είχε προλάβει να παρατήσει το σχολείο, δεν είχε δεκάρα τσακιστή, περιφερόταν άσκοπα στη ζωή της και δούλευε στη γραμματεία μια σχολής Καλών Τεχνών – μια δουλειά, απλώς για να έχει ασφάλιση. Τότε πήρε την απόφαση να αρχίσει να πουλάει vintage ρούχα στο eBay.                                                                        
Σήμερα είναι η ιδρύτρια του Nasty Gal και ιδρύτρια και CEO του #GIRLBOSS. Η Σοφία Αμορούζο δεν ήταν ποτέ η τυπική CEO. Δεν ήταν τυπική σε τίποτα. Έγραψε το #GIRLBOSS για κορίτσια σαν κι εκείνη: αουτσάιντερ που αναζητούν ένα δρόμο προς την επιτυχία, ακόμα κι αν σ’ αυτόν τον δρόμο φυσάει του κερατά και είναι γεμάτος με ανθρώπους που καιροφυλακτούν στη γωνία.

Το #GIRLBOSS, που κυκλοφορεί και στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Key Books, αποδεικνύει ότι η επιτυχία δεν σχετίζεται με τη φήμη του πανεπιστήμιου που τελείωσες ή με το πόσο δημοφιλής ήσουν στο σχολείο. Για να πετύχεις πρέπει να εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου (και να ακολουθείς τη διαίσθηση σου). Να γνωρίζεις ποιους κανόνες να ακολουθήσεις και ποιους να σπάσεις. Να ξέρεις πότε να ανασκουμπωθείς και πότε να αφήσεις την εκκεντρικότητα σου ελεύθερη.
Κλείσιμο

TITΛΟΣ: GIRLBOSS
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΣΟΦΙΑ ΑΜΟΡΟΥΖΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ/BUSINESS 
ISBN: 978-618-5265-11-3
ΣΕΛΙΔΕΣ: 256
ΣΧΗΜΑ:  14Χ20,5 cm
Μαλακό εξώφυλλο
ΤΙΜΗ: 14,99€ (περιλαμβάνει ΦΠΑ 6%)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης