Το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Ρίας Παπά «Σημεία και κέρατα» είναι στο ΘΕΜΑ

Το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Ρίας Παπά «Σημεία και κέρατα» είναι στο ΘΕΜΑ

Mε καυστικό χιούμορ και άγρια διάθεση διακωμώδησης της διάχυτης υποκρισίας, η Ρία Παπά βάζει στο μικροσκόπιό της τον έρωτα και την απιστία. Και τίποτα δεν μένει πια όρθιο.

Το συναρπαστικό μυθιστόρημα  της Ρίας Παπά «Σημεία και κέρατα» είναι στο ΘΕΜΑ
Εκτάκτως αυτό το Σάββατο, το ανατρεπτικό μυθιστόρημα της Ρίας Παπά «Σημεία και Κέρατα» είναι στο ΘΕΜΑ

«Τι ευτυχία κάθε πρωί να ξυπνάω και να μην έχω να σκεφτώ ούτε παιδιά ούτε σκυλιά» μονολογεί η ηρωίδα του «Σημεία και Κέρατα». Και συνεχίζει στον ίδιο τόνο του κυνικού αυτοσαρκασμού εξηγώντας ότι «ο άντρας μου το έσκασε προ πενταετίας με την πρώην μπέιμπι σίτερ τού παιδιού μας, σκάζοντάς μου ταυτοχρόνως και μια διατροφή που θα μπορούσε να ταΐσει το μισό Σουδάν. Έλαβε το πολυπόθητο για όλους χαρτί του διαζυγίου και παντρεύτηκε εν τέλει τη Λιλίκα του, το εικοσάχρονο τσουλάκι που κουτούπωνε κρυφά επί ένα χρόνο ενόσω εγώ έδινα νυχθημερόν τη μάχη της συγγραφικής μου καταξίωσης». Η πρωταγωνίστρια του βιβλίου είναι συγγραφέας, το alter ego της συγγραφέως Ρίας Παπά, η οποία προφανώς είναι το alter ego κάθε γυναίκας που παύει να έχει αυταπάτες, που ξέρει πώς σκέφτεται η ίδια αλλά και οι άντρες, γι' αυτό και διασκεδάζει με τις γκάφες, τα γελοία ψέμματα κ.ο.κ. Μιας γυναίκας, δηλαδή, που έχει μάθει καλά ότι οι ερωτικές σχέσεις είναι γεμάτες από σημεία ευτυχίας ή καθαρής ανοησίας, ενώ δεν αποκλείονται καθόλου και τα «κέρατα». 

Μην χάσετε λοιπόν εκτάκτως αυτό το Σάββατο το Πρώτο ΘΕΜΑ και το ανατρεπτικό μυθιστόρημα της Ρίας Παπά «Σημεία και Κέρατα».

Κλείσιμο
(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).

Μην τo χάσετε!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης