«Η ιστορία της χαμένης κόρης»: Η τετραλογία της Φεράντε ολοκληρώνεται

«Η ιστορία της χαμένης κόρης»: Η τετραλογία της Φεράντε ολοκληρώνεται

Το πολυαναμενόμενο βιβλίο που ολοκληρώνει την «Τετραλογία της Νάπολης» στα ελληνικά

«Η ιστορία της χαμένης κόρης»: Η τετραλογία της Φεράντε ολοκληρώνεται
Λίγα βιβλία έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια από το ελληνικό αναγνωστικό κοινό, όσο η «Τετραλογία της Νάπολης» της Ελενας Φεράντε. Αν λάβει δε κανείς υπόψη ότι πρόκειται για τέσσερα βιβλία, τα οποία όλοι περίμεναν με αγωνία το ένα μετά το άλλο για να «κλείσουν» την  ιστορία της Λίλα και της Ελενα, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η Φεράντε έχει πετύχει έναν άθλο. Κάθε βιβλίο όχι απλώς στέκεται στο ύψος του προηγούμενου αλλά ξεπερνάει και τις προσδοκίες που το αναγνωστικό κοινό τρέφει για την πορεία της ζωής των δύο κοριτσιών από τη Νάπολη.

Το τέταρτο βιβλίο σε μετάφραση Δήμητρας Δότση, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη, βρίσκει την Έλενα, καταξιωµένη συγγραφέα πια, να επιστρέφει µετά τον χωρισµό της στην πόλη των παιδικών και εφηβικών της χρόνων κυνηγώντας τον νεανικό της έρωτα που εµφανίστηκε και πάλι στη ζωή της.

Η Λίλα, που δεν έφυγε ποτέ από τη Νάπολη, διαπρέπει επιχειρηµατικά στον τοµέα της πληροφορικής και έρχεται σε ρήξη µε τους ισχυρούς αδερφούς Σολάρα.

Κλείσιμο
Η Λίλα και η Έλενα, δύο όψεις του ίδιου νοµίσµατος, συγκρούονται, ξανασµίγουν και ανακαλύπτουν καινούριες πτυχές της προσωπικότητάς τους και της φιλίας τους, µε φόντο την ιστορία της Ιταλίας αλλά και ολόκληρου του κόσµου. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης