Νέο βιβλίο: «Εμείς οι δύο»... στον καιρό των Μνημονίων

Νέο βιβλίο: «Εμείς οι δύο»... στον καιρό των Μνημονίων

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λιάκος,   επιστρέφει  δριμύτερος, «εξερευνώντας» και τον μαγικό κόσμο της πεζογραφίας

Νέο βιβλίο: «Εμείς οι δύο»... στον καιρό των Μνημονίων
Τον γνωρίσαμε από τη δημοφιλή  ραδιοφωνική εκπομπή «Οι Αδιάβροχοι» που παρουσίαζε παλαιότερα στο ραδιόφωνο του  ΑΝΤΕΝΝΑ. 

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λιάκος,   επιστρέφει  δριμύτερος, «εξερευνώντας» και τον μαγικό κόσμο της πεζογραφίας. 

«Εμείς οι δύο» τιτλοφορείται το πρώτο του μυθιστόρημα, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Πελασγός» (Χαριλάου Τρικούπη 14 Αθήνα. Τηλ. 210 6440021). 

Κλείσιμο


 Πρόκειται για μία  ξεκαρδιστική περιπέτεια στην οποία μετέχουν, θέλοντας και μη, μια παρέα φίλων κι ένα αταίριαστο ζευγάρι. 

Στο φόντο της δράσης η μνημονιακή Ελλάδα με τα άγχη και τα προβλήματα, τις κωμικοτραγικές καταστάσεις, τα αδιέξοδα και τις λύσεις ανάγκης. Πάνω και πριν απ´ όλα έρχεται ο έρωτας ή κάτι που φαίνεται να είναι έρωτας και παρασύρει τους ανθρώπους στο ορμητικό χείμαρρο του πάθους και του ενθουσιασμού. 

Το μυθιστόρημα του Παναγιώτη Λιάκου είναι γραμμένο σε πολυτονική γραφή και χαρακτηρίζεται από γρήγορη πλοκή, άρτια σχεδιασμένους χαρακτήρες και ζωντανούς, σπαρταριστούς διαλόγους. Στα συν του είναι και η εξαιρετική αισθητική του εξωφύλλου, των εικαστικών που κοσμούν τις σελίδες του και η κομψή σελιδοποίηση. 

Το προλογίζει ο αειθαλής, πάντα σπιρτόζος και πνευματώδης Αθηναίος δημοσιογράφος, βετεράνος πολεμιστής του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου και μπον βιβέρ Ζάχος Χατζηφωτίου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει πει για το μυθιστόρημα : «Το γράψιμο του Παναγιώτη Λιάκου σε συνεπαίρνει - από τις πρώτες γραμμές του βιβλίου, τις πρώτες φράσεις, τις πρώτες σελίδες και μέχρι το τέλος. Δεν χρειάζεται να φτάσεις εκεί για να πεις ότι ´αυτός ο άνθρωπος γράφει!!!». 

Αξίζει να περιλάβετε αυτό το μυθιστόρημα στις βιβλιοφιλικές επιλογές σας...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης