Το θρυλικό άλμπουμ του Αρκά "Μπαμπά πετάω" είναι στο ΘΕΜΑ

Το θρυλικό άλμπουμ του Αρκά "Μπαμπά πετάω" είναι στο ΘΕΜΑ

«Κάνε πουλί να δεις καλό» αναφωνεί μέσα στην απελπισία του ο πατέρας-σπουργίτι. Ο γιος του είναι κυνικός, αυθάδης και αχάριστος -αλλά και αξιολάτρευτος ως χαρακτήρας κόμικ.

Το θρυλικό άλμπουμ του Αρκά "Μπαμπά πετάω" είναι στο ΘΕΜΑ
Αυτή την Κυριακή

Το θρυλικό άλμπουμ του Αρκά «Μπαμπά Πετάω» από την σειρά «Χαμηλές Πτήσεις» είναι στο ΘΕΜΑ

Με το ανελέητο χιούμορ του και την απίθανη οξυδέρκειά του, ο Αρκάς στο εκπληκτικό «Μπαμπά Πετάω» ανατέμνει τις ανθρώπινες σχέσεις και ιδιαίτερα αυτές μεταξύ παιδιού και γονέα. Ο μπαμπάς είναι ένα σπουργίτι-μικροαστός και το παιδί του ένα ζιζάνιο που αμφισβητεί κάθε αξία που του σερβίρεται ως αυτονόητη. Κανένας από τους δύο δεν είναι ενθουσιασμένος από την αναγκαστική συμβίωση με τον άλλον, το γεγονός όμως ότι ανάμεσά τους υπάρχει ελάχιστη συμπάθεια (ιδιαίτερα από το μικρό πουλί προς το μεγαλύτερο) είναι η πηγή για τις μνημειώδεις ατάκες που εκτοξεύονται εκατέρωθεν. Στα «συννεφάκια» του Αρκά τα ταμπού καταρρακώνονται και ο σαρκασμός γκρεμίζει την υποκρισία στις παραδοσιακές ενδοοικογενειακές σχέσεις. Με την ανατρεπτική του προσέγγιση, τις απίθανες εμπνεύσεις και, βέβαια, το απαράμιλλο ταλέντο του, ο Αρκάς στο «Μπαμπά Πετάω» αποδεικνύει γιατί θεωρείται ως ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης κόμικ.


Κλείσιμο

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το θρυλικό άλμπουμ του Αρκά «Μπαμπά Πετάω» από την σειρά «Χαμηλές Πτήσεις».

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).

Μην τo χάσετε!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης