Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει το βιβλίο «Μέση Γη» του Θοδωρή Πελαγίδη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει το βιβλίο «Μέση Γη» του Θοδωρή Πελαγίδη

Η παρουσίαση πραγματοποιείται την Παρασκευή 26 Μαΐου, στις 6:30 το απόγευμα, στη Λέσχη του Πανεπιστημίου Αθηνών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει το βιβλίο «Μέση Γη» του Θοδωρή Πελαγίδη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος ομιλητής στην παρουσίαση του βιβλίου «Μέση Γη - Η επιστροφή του πολιτικού κέντρου» του οικονομολόγου, καθηγητή πανεπιστημίου Θοδωρή Πελαγίδη.

Η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε σχέση με το πολιτικό Κέντρο και τη «γραμμή» της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς το βασικό αντικείμενο του βιβλίου είναι πως κεντρώες πολιτικές μπορούν να συσπειρώσουν τους πολίτες μακριά από το λαϊκισμό και τη δημαγωγία. Ουσιαστικά η πολιτική πρόταση που διατυπώνει ο συγγραφές είναι η Ν.Δ. να υιοθετήσει η Ν.Δ. μια σύγχρονη και αποτελεσματική πολιτική η οποία θα απευθύνεται και προς τις δύο πλευρές του Κέντρου, όχι μόνο προς τα δεξιά.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι η έκδοση πραγματεύεται τη θεωρία και τις οικονομικές πολιτικές «για την ανασυγκρότηση της αστικής δημοκρατικής παράταξης».

Κλείσιμο
Ο Θοδωρής Πελαγίδης είναι καθηγητής οικονομικής ανάλυσης στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και Senior Fellow του Brookings Instituteο Θοδωρής Πελαγίδης. Είναι και μέλος της επταμελούς εποπτικού συμβουλίου για την εκπόνηση του προγράμματος της ΝΔ, ενώ είναι τακτικός

Η παρουσίαση πραγματοποιείται την Παρασκευή 26 Μαΐου, στις 6:30 το απόγευμα, στη Λέσχη του Πανεπιστημίου Αθηνών, κτίριο Κωστής Παλαμάς 9Ακαδημίας 48 και Σίνα, 1ος όροφος).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης