«Στην σκιά της σιωπής»: To Βest Seller της Μαρίας Καραγιάννη στα κινέζικα!

«Στην σκιά της σιωπής»: To Βest Seller της Μαρίας Καραγιάννη στα κινέζικα!

Μετά την μετάφραση του στα αγγλικά - προετοιμάζεται και έκδοση στην Ινδική - Μεγάλη επιτυχία για τις εκδόσεις «Πηγή»

«Στην σκιά της σιωπής»: To Βest Seller της Μαρίας Καραγιάννη στα κινέζικα!
            Το ιστορικό μυθιστόρημα, best seller  επί 2 συνεχή έτη, “Στη Σκιά της Σιωπής”, της Μαρίας Καραγιάννη, συνεχίζει τον δρόμο της επιτυχίας του εκτός των ελληνικών συνόρων. Έτσι, μετά την περσινή κυκλοφορία του βιβλίου για όλο το αγγλόφωνο, παγκόσμιο κοινό -με τον τίτλο Silent Shadows- και ενώ έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με μεγάλο εκδοτικό οίκο της Ινδίας, σήμερα σπάει ουσιαστικά και το φράγμα της γλώσσας για να κατακτήσει την μακρινή Κίνα!

            Πρόσφατα ένας από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους της Κίνας, ο Shanghai People's Publishing House, αγόρασε τα δικαιώματα για την κινεζική αγορά, αποδεικνύοντας πως τα βιβλία είναι φορέας εξωστρέφειας και σημείο συνάντησης των λαών.

            H νεότερη ελληνική ιστορία και ειδικότερα τα χρόνια της γερμανικής κατοχής, οι υψηλές ιδέες που διατρέχουν το βιβλίο, καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του λαού μας, με πρώτα την περηφάνια και τη γενναιότητα, κατάφεραν να συγκινήσουν έναν λαό με τόσο διαφορετική κουλτούρα! 
Μια μεγάλη επιτυχία για τη Μαρία Καραγιάννη, που είναι αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και τη χώρα μας, καθώς ελάχιστα βιβλία της σύγχρονης ελληνικής πεζογραφίας έχουν μεταφραστεί μέχρι σήμερα στην κινεζική γλώσσα. Π
Κλείσιμο
ρόσφατα η συγγραφέας ταξίδεψε στην Σανγκάη, όπου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους εκδότες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης