Τo συγκινητικό μυθιστόρημα της Σωτηρίας Περβανά “Τα όνειρα μυρίζουν ταμπάκο” είναι στο ΘΕΜΑ!

Τo συγκινητικό μυθιστόρημα της Σωτηρίας Περβανά “Τα όνειρα μυρίζουν ταμπάκο” είναι στο ΘΕΜΑ!

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα το βιβλίο αφηγείται τις απίστευτες ανατροπές στη ζωή της κεντρικής ηρωίδας και της οικογενείας της. Μέσα από τη φωτιά του 1922 και των πολέμων που ακολούθησαν, το μόνο ασφαλές καταφύγιο ήταν η αγάπη. Ή, η εκδίκηση.

Τo συγκινητικό μυθιστόρημα της Σωτηρίας Περβανά “Τα όνειρα μυρίζουν ταμπάκο” είναι στο ΘΕΜΑ!

Το συγκινητικό μυθιστόρημα «Τα όνειρα μυρίζουν ταμπάκο» της Σωτηρίας Περβανά προσφέρει αυτή την Κυριακή στους αναγνώστες του το Πρώτο ΘΕΜΑ.

Κλείσιμο



«'Παναγιά μου, βόηθα να γλιτώσουμε απ’ τη συμφορά που ζυγώνει, ας μην το πιούμε το ποτήριον τούτο'. Αυτό ήταν το μόνο που ψιθύρισα μέσα απ’ τα δόντια μου. Ο φόβος της αποκάλυψης του φονικού μαστίγωνε το μυαλό μου. Πήγαινε καιρός που πίστευα πως το είχα ξεχάσει, πως η μνήμη μου το είχε αποβάλει στη λήθη. Ένας φόνος δεν ξεχνιέται. Ακόμα κι απ’ τα βάθη της θάλασσας έρχεται η ώρα της αποκάλυψης και της τιμωρίας». Δείγμα γραφής της Σωτηρίας Περβανά, μιας γραφής γεμάτης αληθινό, ανθρώπινο πάθος.


Το βιβλίο «Τα όνειρα μυρίζουν ταμπάκο» είναι ιστορικό μυθιστόρημα, με τη δράση να τοποθετείται στη Θράκη, την περίοδο ανάμεσα στη Μικρασιατική Καταστροφή και τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ωστόσο, οι περιπέτειες των πρωταγωνιστών, ο πόνος και τα συναισθήματά που κυβερνούν τη ζωή τους, καθιστούν την ιστορία που διηγείται η ταλαντούχος συγγραφέας απόλυτα διαχρονική.


Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το συγκινητικό μυθιστόρημα «Τα όνειρα μυρίζουν ταμπάκο» της Σωτηρίας Περβανά.



(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τo χάσετε!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης