Το ανατρεπτικό μυθιστόρημα «Φεύγω, αγάπησα» της Γιοβάννας είναι στο ΘΕΜΑ!

Το ανατρεπτικό μυθιστόρημα «Φεύγω, αγάπησα» της Γιοβάννας είναι στο ΘΕΜΑ!

Μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Το ανατρεπτικό μυθιστόρημα «Φεύγω, αγάπησα» της Γιοβάννας είναι στο ΘΕΜΑ!

Η εγκατάλειψη οικογενειακής στέγης είναι το αμάρτημά της, ο έρωτας όμως είναι η ζωή της: Μια νεαρή γυναίκα επαναστατεί ενάντια στη ρουτίνα και το συμβιβασμό του γάμου, για να ακολουθήσει την καρδιά της.



Κλείσιμο


 

Το μυθιστόρημα «Φεύγω, αγάπησα» της Γιοβάννας προσφέρει αυτή την Κυριακή στους αναγνώστες του το Πρώτο ΘΕΜΑ.

 

«Μονόδρομος η ευτυχία, μονόδρομος και καταστροφή. Ανάσα δεν παίρνεις» -αυτή είναι η φράση-κλειδί ενός πραγματικά σπουδαίου, βαθιά ελληνικού όσο και ανθρώπινου, μυθιστορήματος. Η συγγραφέας Γιοβάννα -μια εντελώς ιδιαίτερη περίπτωση και η ίδια, καθώς υπήρξε εξαίρετη τραγουδίστρια πριν μοιραστεί με το κοινό το λογοτεχνικό της χάρισμα- πλάθει έναν μύθο με τα υλικά του ερωτικού μελοδράματος που δόξασε ο ελληνικός κινηματογράφος.

Πρωταγωνίστρια του «Φεύγω, αγάπησα» είναι η Ματούλα, μια νεαρή κοπέλα που ασφυκτιά στον οικογενειακό κλοιό και αναζητά διακαώς μια διέξοδο, μια οποιαδήποτε διέξοδο. Παντρεύεται έναν άντρα πολύ μεγαλύτερό της, χωρίς να την εξάπτει καθ' οιονδήποτε τρόπο. Ζει μαζί του και, μάλιστα, φέρνει στον κόσμο ένα παιδί, τον καρπό αυτής της σχέσης που δεν θα μπορούσε να πάει μακριά. Και δεν πήγε: Από το βάθος του ορίζοντα προσγειώθηκε στη ζωή της απελπισμένης Ματούλας ένας νεαρός, ρωμαλέος αλλά και άστατος άντρας. Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διλήμματος άρχισε να επαληθεύεται τάχιστα, καθώς η πρωταγωνίστρια του μυθιστορήματος ερωτεύτηκε αμέσως και με όλη τη δύναμη της ψυχής της τον ανηψιό του συζύγου της, έναν οδηγό φορτηγού. Τίποτα δεν είχε πια σημασία για τη Ματούλα, τίποτα εκτός από τον παράφορο, παθιασμένο της έρωτα για τον αγαπημένο της. Έπρεπε, ήταν γραφτό να τον κερδίσει -και σε αυτή την προσπάθεια κατέθεσε ολόκληρο τον εαυτό της. Αλλά τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά -και η Γιοβάννα ξέρει ακριβώς πώς να παρασύρει τον αναγνώστη στον δαιδαλώδη λαβύρινθο του ερωτικού πάθους.

 

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το μυθιστόρημα «Φεύγω, αγάπησα» της Γιοβάννας.

 

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τo χάσετε!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης