Το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Μιρέλλας Παπαοικονόμου "Ιωάννα της καρδιάς" είναι στο ΘΕΜΑ

Το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Μιρέλλας Παπαοικονόμου "Ιωάννα της καρδιάς" είναι στο ΘΕΜΑ

Το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Μιρέλλας Παπαοικονόμου "Ιωάννα της καρδιάς" είναι στο ΘΕΜΑ

Η πολυαγαπημένη συγγραφέας δίνει τον καλύτερό της εαυτό σε ένα μυθιστόρημα που έγινε γνωστό και ως τηλεοπτική σειρά: Δράμα και έντονα πάθη, εκπλήξεις και ανατροπές ανάμεσα σε ολοζώντανους χαρακτήρες.


 

Κλείσιμο

Το μυθιστόρημα «Η Ιωάννα της Καρδιάς» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου προσφέρει αυτή την Κυριακή στους αναγνώστες του το Πρώτο ΘΕΜΑ!

 

Το βιβλίο της Μιρέλλας Παπαοικονόμου παρακολουθεί τη δραματική περιπέτεια της Ιωάννας, μιας 22χρονης γυναίκας, η οποία κατ' αρχήν φαίνεται πως τα έχει όλα: Είναι ευφυής, όμορφη, με θετική και αισιόδοξη στάση ζωής. Είναι φοιτήτρια Ψυχολογίας, ενώ παράλληλα κάνει πρωταθλητισμό στο άθλημα της κολύμβησης. Η Ιωάννα είναι η κόρη που θα εκπλήρωνε τα όνειρα κάθε γονέα και, όντως, οι δικοί της γονείς, όπως και ένας μεγάλος κύκλος ανθρώπων, τη θεωρούν αξιολάτρευτη. Γι' αυτό και, λίγο-πολύ, κάθε επιθυμία της είναι εντολή, εφόσον κανείς δεν μπορεί να της αρνηθεί κάτι. Αίφνης, όμως, η ζωή θα τη φέρει ενώπιον της αίσθησης ότι όλα χάνονται, βιώνει την έξωση από τον μικρό της παράδεισο -και μάλιστα με βία. Ο ψυχισμός της σημαδεύεται από ένα εντελώς απροσδόκητο γεγονός, κάτι που θα αναγκάσει την Ιωάννα να αναθεωρήσει εκ βάθρων ολόκληρη τη φιλοσοφία ζωής της, τις προτεραιότητες, ακόμη και τα πρόσωπα στα οποία μπορεί να έχει εμπιστοσύνη και ποια πρέπει να αποκλείσει από τον προσωπικό της κόσμο. Στην προσπάθειά της να κρατηθεί από κάπου ώστε να μην παρασυρθεί, να μη καταπλακωθεί από τα ερείπια του ιδιωτικού της σύμπαντος που κλυδωνίζεται και καταρρέει, η Ιωάννα ανακαλύπτει κρυμμένες αλήθειες. Παθαίνει, μαθαίνει και αλλάζει η ίδια τον εαυτό της -αν και επώδυνα.  

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το μυθιστόρημα «Ιωάννα της Καρδιάς» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου.

 

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τo χάσετε!





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης