Mη χάσετε το εκπληκτικό μυθιστόρημα της Χαράς Ανδρεϊδου «Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα»

Mη χάσετε το εκπληκτικό μυθιστόρημα της Χαράς Ανδρεϊδου «Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα»

Μπορεί ο έρωτας να περιχαρακωθεί στα όρια ενός ζευγαριού; Μπορούν οι εραστές να διαχειριστούν το ότι κανείς δεν ανήκει σε κανέναν; Ένα θέμα-ταμπού περιτυλιγμένο σε μια υπέροχη, περίπλοκη ιστορία.

Mη χάσετε το εκπληκτικό μυθιστόρημα της Χαράς Ανδρεϊδου «Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα»

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο

Το εκπληκτικό μυθιστόρημα «Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα» της Χαράς Ανδρεΐδου είναι στο ΘΕΜΑ.

 

Με μια αλλόκοτη αφιέρωση ξεκινά το βιβλίο της η Χαράς Ανδρεΐδου: «Σ' αυτούς που ντρέπονται να νιώσουν ευτυχισμένοι». Ωστόσο, καθώς ο αναγνώστης μυείται στον κόσμο του μυθιστορήματός της, η συγγραφέας αποκαλύπτει το πραγματικό νόημα της προμετωπίδας που διάλεξε για το «Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα». Με μεγάλη δεξιοτεχνία πλέκει τρία διαφορετικά love story γύρω από τέσσερις πρωταγωνιστές. Οι αριθμοί όμως λένε τη μισή αλήθεια -κι ας παραπέμπουν κατευθείαν στην ίντριγκα. Διότι το «Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα» παρακολουθεί και καταγράφει σχέσεις σύνθετες και αντιφατικές, ακριβώς όπως συμβαίνει στην πραγματική ζωή.

«Είναι φορές, στις πιο κρίσιμες καμπές της ζωής μας, που γίνεται ένα κλικ μέσα μας, ένα μικρό, ανεπαίσθητο κλικ, σαν να γυρνάμε το κουμπί ενός παλιού ραδιοφώνου κι εκείνο ανοίγει τη συσκευή. Έτσι απλά, μ’ ένα κλικ τυχαίο; μοιραίο;- ανοίγουμε την πύλη ενός κόσμου, αφήνουμε πίσω μας έναν άλλον». Μόνο που κανένας αναγνώστης δεν θα ήθελε να αφήσει πίσω του ένα μυθιστόρημα τόσο συναρπαστικό όσο το «Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα».

Κλείσιμο

 

 

Μην χάσετε αυτό το Σάββατο (εκτάκτως) το Πρώτο ΘΕΜΑ και το εκπληκτικό μυθιστόρημα «Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα» της Χαράς Ανδρεΐδου.

 

 

  (στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

 

Μην τo χάσετε!







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης