Public: «Το δίλημμα του σκατζόχοιρου» έγινε best seller

Public: «Το δίλημμα του σκατζόχοιρου» έγινε best seller

Εξαιρετική υποδοχή είχε το βιβλίο της δημοσιογράφου Ελένης Τσαγκά απο το αναγνωστικό κοινό

Public: «Το δίλημμα του σκατζόχοιρου» έγινε best seller
        Το νέο ερωτικό θρίλερ της διακεκριμένης δημοσιογράφου Ελένης Τσαγκά μπήκε στην λίστα των best seller της αλυσίδας βιβλιοπωλείων Public. Πρόκειται για ένα βιβλίο που είναι αφιερωμένο στην σύγχρονη γυναίκα και τις ανησυχίες της.

         Το βιβλίο άν και κυκλοφόρησε μόλις τον Μάρτιο του 2016 έτυχε  θερμής υποδοχής απο το αναγνωστικό  κοινό και οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις της συγγραφέως και του εκδότη. Η συνέχεια αναμένεται ανάλογη μέσα στους επόμενους μήνες και το βιβλίο μπορεί να αποτελέσει μια συναρπαστική συντροφιά για τις ημέρες των διακοπών.
 
       «Το δίλημμα του σκαντζόχοιρου» είναι  ένα ερωτικό θρίλερ (με γενναίες δόσεις χιούμορ) της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του ΣΤΑΡ,  Ελένης Τσαγκά. Το βιβλίο μιλάει για μικρούς και μεγάλους έρωτες για πάθη ανομολόγητα για λάθη ξανακαμωμένα, αλλά και για το πώς η χαρά ανθίζει μέσα από το δάκρυ και ένας αληθινός έρωτας γεννιέται μέσα από τον απόλυτο τρόμο!

Κλείσιμο
          Στο «δίλημμα του σκαντζόχοιρου» η σύγχρονη γυναίκα θα εντοπίσει στιγμιότυπα από την ζωή της, και ταυτόχρονα θα γελάσει πολύ, αλλά και θα τρομάξει. Και το ερώτημα είναι εάν μπορεί να συνδυαστεί μία κωμωδία με μία ρομαντική κομεντί και αυτά τα δύο να εξελιχθούν σε ένα αγωνιώδες αστυνομικό θρίλερ με αίτιο αλλά και αποτέλεσμα τον έρωτα. Και ένα τέλος που δεν θα το περιμένετε! Η Ελένη Τσαγκά αφιερώνει το βιβλίο της στον μόλις λίγων μηνών σύζυγό της Νίκο Γδοντέλη και στα δίδυμα παιδιά της τον Βαγγέλη και την Μαρίνα.

Δείτε την συνέντευξη της Ελένης Τσαγκά στην εκπομπή  της Πόπης Τσαπανίδου στο STAR



Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου διαβάζουμε:

          "Είτε για να ζεσταθούν είτε για να ζευγαρώσουν, οι σκαντζόχοιροι όταν πλησιάζουν ο ένας τον άλλο πληγώνονται από τα αγκάθια του συντρόφου τους. Πονάνε. Το ίδιο συμβαίνει συχνά και με τους εραστές. H υπερβολική οικειότητα κάποια στιγμή τραυματίζει κι απογοητεύει. «Τελικά υπάρχει ασφαλής απόσταση ανάμεσα στο πολύ κοντά που πληγώνει και στο πολύ μακριά που παγώνει;» αναρωτιέται η Γεωργία, η ραδιοφωνική παραγωγός στο μεγαλύτερο σταθμό της πόλης, που ζούσε μια ήρεμη και βαρετή ζωή για πολλά χρόνια δίπλα στον εφηβικό της έρωτα κι ας τον είχε πιάσει αρκετές φορές με άλλες γυναίκες. Και μετά… ξύπνησε! Κι αποφάσισε να πιει τη ζωή με το μπουρί της σόμπας ψάχνοντας ταυτόχρονα για το μεγάλο έρωτα. Απογοητεύεται όμως από τους άντρες και πληγώνεται, αλλά και κείνη τους πληγώνει χωρίς οίκτο. Και τους αποτελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες. Αλλά ούτε μία στιγμή δεν εγκαταλείπει. Γιατί μπορεί στα είκοσί της να αισθανόταν σαράντα, τώρα όμως στα τριάντα και βάλε νιώθει είκοσι και βγάλε. Και δεν φοβάται πια να ζήσει, να ερωτευτεί, να ρισκάρει, φοβάται μόνο το μυστηριώδη άγνωστο που της στέλνει μήλα και ανθοδέσμες, και στο τέλος φτάνει να απειλεί την ίδια της τη ζωή."
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης