Το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Έλσας Φαραζή «Ανάμεσά μας το ποτάμι» είναι στο Θέμα

Το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Έλσας Φαραζή «Ανάμεσά μας το ποτάμι» είναι στο Θέμα

Οι ήρωες της Έλσας Φαραζή ψηλαφούν τα όρια του πόθου τους ακόμη και πέρα από προκαταλήψεις τύπου «Ελληνες-Τούρκοι», ακόμη και στη χώρα του «εχθρού»

Το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Έλσας Φαραζή «Ανάμεσά μας το ποτάμι» είναι στο Θέμα

Το μυθιστόρημα «Ανάμεσά μας το ποτάμι» της Έλσας Φαραζή προσφέρει αυτή την Κυριακή στους αναγνώστες του το Πρώτο ΘΕΜΑ.


Ρηχές αγάπες αλλά βαθείς πόθοι, ακαταμάχητη σαρκική έλξη και συναισθηματικά μπερδέματα είναι τα συστατικά που χρησιμοποιεί η χαρισματική Έλσα Φαραζή για να συνθέσει την αφήγησή της στο «Ανάμεσά μας το Ποτάμι». Ένα μικρό δείγμα ύφους: «Η βίλα υποδέχτηκε το ξαναμμένο ζευγάρι σκοτεινή και σιωπηλή. Ο Αλέξανδρος και η Μαρίζα, χωρίς ν’ ανάψουν τα φώτα, πέταξαν τα ρούχα τους, και εκεί, στη μέση του σαλονιού, έκαναν έρωτα βιαστικά και αχόρταγα. Αργότερα το επανέλαβαν. Αυτή τη φορά πάνω στο υπέρδιπλο κρεβάτι των θείων της Μαρίζας. Κάποιες σκόρπιες λέξεις, άλλες πρόστυχες, άλλες τρυφερές, ανακατεμένες με τους λιγωμένους αναστεναγμούς, ήταν η μοναδική προδοσία στην οποία επέτρεπε η Μαρίζα να υποπέσει ο ψυχρός και υπολογιστικός εαυτός της. Όταν επιτέλους χόρτασαν τη δίψα των κορμιών τους και ηρέμησαν οι ακανόνιστες αναπνοές τους, ο Αλέξανδρος άναψε ένα τσιγάρο και εκείνη την τηλεόραση».

Ωστόσο, παράλληλα με το ερωτικό μπλέξιμο των ηρώων, η Έλσα Φαραζή παρασύρει τον αναγνώστη σε ένα συμβολικό ταξίδι, καθώς με το κείμενό της περιεργάζεται τους φραγμούς Ελλήνων και Τούρκων, δύο εθνοτήτων που, επί αιώνες, μισούνται και σφιχταγκαλιάζονται ταυτόχρονα.

Κλείσιμο

Μη χάσετε λοιπόν, αυτή την Κυριακή, το Πρώτο ΘΕΜΑ και το μυθιστόρημα «Ανάμεσά μας το ποτάμι» της Έλσας Φαραζή, που θα σας συναρπάσει.

 (στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).

Μην τo χάσετε!







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης