Η JK Rowling «αποκαλύπτει» τη συνέχεια του Χάρι Πότερ μέσω Twitter

Η JK Rowling «αποκαλύπτει» τη συνέχεια του Χάρι Πότερ μέσω Twitter

«Πρωταγωνιστικό» ρόλο παίρνει ο γιος του αγαπητού μάγου, που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του

Η JK Rowling «αποκαλύπτει» τη συνέχεια του Χάρι Πότερ μέσω Twitter
Τον λογαριασμό της στο Twitter χρησιμοποίησε η συγγραφέας του Χάρι Πότερ JK Rowling για να χαρίσει ένα μικρό «δώρο» στους αμέτρητους φαν της σειράς. Στην 24η επέτειο από όταν ο μικρός Χάρι Πότερ πήγε στο Χόγκγουαρτς, την σχολή των μάγων, η βρετανίδα αποφάσισε να «αποκαλύψει» πως στα βήματά του βαδίζει και ο μεγάλος του γιος.

Προς έκπληξη των θαυμαστών της, έγραψε στο Twitter της: «Μπορεί κάποιος στο King's Cross (τον σταθμό του τρένου στο Λονδίνο) να ευχηθεί στον Τζέιμς Πότερ "καλή τύχη" από εμένα; Ξεκινά στο Χόγκγουαρτς σήμερα»! Δεκάδες χιλιάδες ακόλουθοί της «ανταποκρίθηκαν» ριτουιτάροντας το tweet ή απαντώντας της με ευχές, κάτι που την έκανε να επανέλθει λίγες ώρες αργότερα, γράφοντας: «Τώρα νομίζω να έχει ενοχληθεί που τόσοι πολλοί άνθρωποι του λένε "γεια"». 



Κλείσιμο




Το βράδυ η JK Rowling έδωσε και τη συνέχεια, ενημερώνοντας τους φανατικούς του μαγικού κόσμου που δημιούργησε πως «μόλις έμαθε ότι ο Τζέιμς Πότερ κατατάχθηκε στο Γρίφιντορ (χωρίς κανείς να εκπλαγεί). Ο Τέντι Λούπιν, (Head Boy στο Χάφελπαφ) είναι απογοητευμένος».



Περισσότερα από 200.000 χιλιάδες retweets είχε το κάθε ένα από τα tweets αυτά της Rowling, που αποτελούν έναν ιδιότυπο τρόπο να δώσει τη συνέχεια της ιστορίας του Χάρι Πότερ. 

Στο τέλος των βιβλίων, στον επίλογο, η JK Rowling γράφει πως 19 χρόνια μετά την τελική μάχη με τον Βόλντεμορτ, ο Χάρι και η Τζίνι έχουν τρία παιδιά, τον Τζέμις Σίριους, τον Άλμπους Σέβερους και την Λίλι Λούνα. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης