H J.K Rowling ζήτησε συγγνώμη για τον πιο τραγικό θάνατο στα βιβλία του Χάρι Πότερ

H J.K Rowling ζήτησε συγγνώμη για τον πιο τραγικό θάνατο στα βιβλία του Χάρι Πότερ

Η επιτυχημένη συγγραφέας J.K. Rowling αποφάσισε, την επέτειο της μεγάλης Μάχης του Χόγκουαρτς, δηλ. στις 2 Μαΐου, να ζητήσει συγγνώμη από τους φαν της

H J.K Rowling ζήτησε συγγνώμη για τον πιο τραγικό θάνατο στα βιβλία του Χάρι Πότερ
Όλοι οι συγγραφείς έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες αποφάσεις κατά την εξέλιξη της ιστορίας που θέλουν να διηγηθούν. Μερικές φορές ωστόσο, αυτές οι αποφάσεις έχουν έντονη συναισθηματική επίδραση στους αναγνώστες, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τους σκληροπυρηνικούς φαν των βιβλίων - και των ταινιών - του Χάρι Πότερ.

Έχοντας συνειδητοποιήσει τα παραπάνω, η επιτυχημένη συγγραφέας J.K. Rowling αποφάσισε, την επέτειο της μεγάλης Μάχης του Χόγκουαρτς, δηλ. στις 2 Μαΐου, να ζητήσει συγγνώμη από τους φαν της για το θάνατο ενός από τους πιο αγαπημένους ήρωες του βιβλίου, του Φρεντ Γουίσλι.

Σύμφωνα με τη συγγραφέα, ο συγκεκριμένος θάνατος ήταν από τους πιο δύσκολους για εκείνη καθώς είχε δεθεί συναισθηματικά με τον αξιαγάπητο, πλακατζή Φρεντ και τον δίδυμο αδερφό του.

Γι' αυτό, πριν από λίγες μέρες, αποφάσισε να δημοσιεύσει το εξής απολογητικό tweet: «Σήμερα θα ήθελα να πω το εξής: Λυπάμαι πολύ για τον Φρεντ και σκύβω το κεφάλι κατανοώντας την εύλογη οργή σας».

Μάλιστα, όταν κάποιοι φαν παραπονέθηκαν υπενθυμίζοντάς της πως και άλλοι αγαπημένοι χαρακτήρες χάθηκαν στη Μάχη του Χόγκουαρτς,όπως ο Λούπιν και η Τονκς, η Rowling υποσχέθηκε πως θα ακολουθήσουν και άλλες συγγνώμες... στις επόμενες επετείους της θρυλικής μάχης.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης