Βιβλίο: «Δεν είναι αόρατη», του Μάρκους Σέντγουικ

Βιβλίο: «Δεν είναι αόρατη», του Μάρκους Σέντγουικ

Το νέο βιβλίο του πολυβραβευμένου συγγραφέα τα έχει όλα: Μυστήριο, φιλοσοφικέ αναζητήσεις, ανατροπές, χιούμορ, περιπέτεια

Βιβλίο: «Δεν είναι αόρατη», του Μάρκους Σέντγουικ
Ο Βρετανός συγγραφέας Μάρκους Σέντγουικ επανέρχεται με ένα νέο έξυπνο και σύγχρονο θρίλερ με αναμένεται να συνεπάρει τον αναγνώστη από την πρώτη σελίδα. 

Στο βιβλίο του «Δεν είναι αόρατη» που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος,  παρατηρεί τη ζωή μίας 16χρονης που διερευνά μία περίεργη οικογενειακή υπόθεση.




Κλείσιμο
Πρόκειται για σύμπτωση ή µήπως κάτι υποχθόνιο τους έφερε κοντά; Πολλά παράξενα εµφανίστηκαν στη ζωή της δεκαεξάχρονης Λόρεθ Πικ ένα Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Και το πιο παράξενο απ’ όλα ήταν η συµπεριφορά του συγγραφέα µπαµπά της τον τελευταίο καιρό.

Και τώρα εκείνος εξαφανίστηκε. Φαίνεται πως η εµµονή του µε τις συµπτώσεις είχε µοιραίο αποτέλεσµα. Όταν η Λόρεθ πετάει για τη Νέα Υόρκη µαζί µε τον αδελφό της Μπέντζαµιν, ψάχνοντας για τον πατέρα της, έχει πολύ λίγη εµπιστοσύνη στον εαυτό της. Όµως είναι αποφασισµένη να βρει τον µπαµπά της. Η Λόρεθ διαθέτει ένα και µοναδικό στοιχείο για να το πετύχει: το σηµειωµατάριό του. Τι θα βρει στο σηµειωµατάριο; Τη σωτηρία ή µήπως την τρέλα;

Μετάφραση: Μαρίζα Ντεκάστρο

Εκδόσεις Παπαδόπουλος, 2015
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης