«ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ»

«ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ»

Μια ακόμη ξεχωριστή ποιοτική προσφορά για τους αναγνώστες της εφημερίδας.

«ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ»
Η νέα σειρά φωτογραφικών λευκωμάτων από τις εκδόσεις Μίλητοςγια όλους εμάς που δεν ξεχνάμε τις 

«ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ»

Κλείσιμο




Εικόνες από τις “Χαμένες Πατρίδες” του Ελληνισμού ξετυλίγονται για πρώτη φορά μέσα από τους πολυτελείς, σκληρόδετους τόμους που θα αρχίσει να προσφέρει το “ΘΕΜΑ” στους αναγνώστες του από αυτή την Κυριακή 27.04.2014. Συγκλονιστικές εικόνες και αεροφωτογραφίες ξεδιπλώνουν την άγνωστη ιστορία των πόλεων του Ελληνισμού και αποκαλύπτουν την απαράμιλλη ομορφιά τους.

Από τον πρώτο αποικισμό που έφερε τις αρχαίες φυλές στη Μικρά Ασία μέχρι σήμερα, οι Έλληνες άφησαν ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους στους χαμένους τόπους. Η ανατολική ακτή του Αιγαίου δεν έπαψε να θέλγει τους Έλληνες ανά τους αιώνες και να διαμορφώνει το πιο συγκλονιστικό και συστατικό κομμάτι της ιστορίας μας. Κωνσταντινούπολη, Αγία Σοφία, Σμύρνη, Πόντος-Τραπεζούντα, Παράλια της Μικράς Ασίας είναι τα σύμβολα του Ελληνισμού που εξακολουθούν να συγκινούν και να συνιστούν ανεξίτηλα σημεία του πολιτισμού και της ιστορίας μας. Αυτά τώρα μπορεί ο αναγνώστης να  τα έχει στη βιβλιοθήκη του ως πολύτιμο θησαυρό μέσα από τα λευκώματα “Χαμένες Πατρίδες” που προσφέρει αποκλειστικά το “Πρώτο Θέμα”.

Ειδικά η Κωνσταντινούπολη ήταν για πάντα η Πόλη των Πόλεων στη συνείδηση του ελληνισμού. Στο πρώτο λεύκωμα της σειράς, από τις εκδόσεις Μίλητος, που δίνει ως προσφορά το “Πρώτο Θέμα” αποκαλύπτεται όλη η ομορφιά και το μεγαλείο μιας πόλης αξεπέραστης με ρίζες στην ελληνική αρχαιότητα και με το περίοπτο αυτοκρατορικό μεγαλείο. Η αλλοτινή πρωτεύουσα της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και του Χριστιανισμού δεν έχει σταματήσει να γοητεύει τους επισκέπτες που εντυπωσιάζονται από τα επιβλητικά μνημεία, τον Ιππόδρομο, τα λουτρά, τους αρχαίους ναούς, το Μπλε Τζαμί και φυσικά την Αγία Σοφιά.  
 
Μην χάσετε λοιπόν από αυτή την Κυριακή τη νέα σειρά συλλεκτικών λευκωμάτων, για να έχετε πάντα κοντά σας τις “αγαπημένες πατρίδες”!


























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης