Εικαστικές δημιουργίες μετά μουσικής στην Κέρκυρα

Εικαστικές δημιουργίες μετά μουσικής στην Κέρκυρα

Μια έκθεση κεραμικής-γλυπτικής από τον Βασίλη Σιούζο στον Ανεμόμυλο της Κορφιάτικης πολιτείας

Εικαστικές δημιουργίες μετά μουσικής στην Κέρκυρα
Μια εξαιρετικά πρωτότυπη έκθεση κεραμικής-γλυπτικής λαμβάνει χώρα στον Ανεμόμυλο στη Γαρίτσα της Κέρκυρας μέχρι το Σάββατο 9 Αυγούστου.

Ο λόγος για την έκθεση κεραμικής γλυπτικής του Βασίλη Σιούζου η οποία εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 16 Ιουλίου. Εκθέτοντας την αισθητική πρότασή του στο χώρο της κεραμικής, ο Σιούζος όπως υποστηρίζει ο ίδιος, απλώς ανατροφοδοτεί το αιώνιο ερώτημα του: «Τι είναι τέχνη;» συνεχίζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο τον ατελείωτο διάλογο που αφορά στην εικαστική δημιουργία.

Η μουσική επιμέλεια της έκθεσης είναι του Μάριου Πλασκασοβίτη, ο οποίος είναι ο επιμελητής της έκθεσης γενικότερα, ενώ η παραχώρηση του χώρου της έκθεσης έγινε από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Ανεμόμυλου.

Κλείσιμο
«Τα αλλοιωμένα βλέμματα, οι παραμορφωμένες μορφές και οι βίαιοι μορφασμοί, αποτελούν μια προσπάθεια να εισχωρήσω στην ανθρώπινη μορφή, όπου η φύση και ο χρόνος εναποθέτουν ανεξίτηλα χνάρια» αναφέρει ο γλύπτης ο οποίος στο γλυπτό - εκφραστικό μέρος - των μορφών, δούλεψε με αποκλειστικό οδηγό τον εσωτερικό ρυθμό και τα μουσικά βιώματά του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης