Η Αθήνα αλλάζει χρόνο και... το διασκεδάζει!

Η Αθήνα αλλάζει χρόνο και... το διασκεδάζει!

Συναυλίες και θέατρο την παραμονή και την Πρωτοχρονιά…

Η Αθήνα αλλάζει χρόνο και... το διασκεδάζει!
Η Αθήνα "βάζει" τα καλά της και γιορτάζει την έλευση του νέου χρόνου. Το βράδυ της παραμονής, αλλά και της Πρωτοχρονιάς είναι η κατάλληλη ευκαιρία για μια πολιτιστική απόδραση. Οι μουσικές σκηνές και τα θέατρα γεμίζουν φωνές και μουσικές, η τέχνη έχει τον πρώτο λόγο και η διασκέδαση γίνεται ουσιαστική. Όσοι θέλουν ένα εναλλακτικό ρεβεγιόν για φέτος, μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε μια πληθώρα εκδηλώσεων, οι οποίες είναι πραγματικά για όλα τα γούστα.

Βράδυ παραμονής:
Εάν θέλετε το ρεβεγιόν σας να είναι ευχάριστο και με άφθονο γέλιο, τότε δεν πρέπει να χάσετε την μουσικο-θεατρική παράσταση του TAS stage. Εκεί θα βρείτε την Ηρώ παρέα με τους Αργύρη Αγγέλου και Μαρκέλλα.

TAS stage (The Art Studio), Βουτάδων 6 Γκάζι
Tηλ.: 2130185190

Κλείσιμο


Η Μουσική Θεατρική Σκηνή «Αθηναΐς» σας προσκαλεί να απολαύσετε τη Σπείρα Σπείρα, στο πρωτότυπο έργο των Άκη Δήμου και Σταμάτη Κραουνάκη, «Σιγά τα αίματα!... Oresteia the next generation» σε σκηνοθεσία Αθανασίας Καραγιαννοπούλου.

Μουσική-Θεατρική Σκηνή «Αθηναΐς», Καστοριάς 34-36 Βοτανικός
Τηλέφωνο κρατήσεων 210-3480080



Εάν είστε νέοι ή απλά «βράζει» το αίμα σας, τότε οπωσδήποτε πρέπει να περάσετε το βράδυ της παραμονής στο Gazoo. Εκεί σας περιμένει μια ανατρεπτική παρέα, που αποτελείται από τους Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Θανάση Αλευρά, Σοφία Κουρτίδου και Ευριπίδη Ζεμενίδη.

Πειραιώς 102-104, Αθήνα
Τηλ.: 2103422888



Η Ζωζώ Σαπουντζάκη υποδέχεται την νέα χρονιά στο Variete του Badminton. Η γυναίκα- σύμβολο της χαράς και του ξεφαντώματος μας καλεί στη μουσικοθεατρική της γιορτή, για να μας θυμίσει σε δύσκολους καιρούς πως η αισιοδοξία και η ελπίδα είναι τα ισχυρότερα όπλα του Έλληνα.

Θέατρο Badminton (στο Variete), Ολυμπιακά Ακίνητα, Γουδή
Tηλ.: 210-8840600



Για ένα εναλλακτικό βράδυ παραμονής πρωτοχρονιάς, η Ελένη Πέτα και ο Παναγιώτης Μάργαρης παρουσιάζουν στο Θέατρο Αργώ το Duende, μια παράσταση συνυφασμένη με την κουλτούρα της Ανδαλουσίας που δύσκολα ερμηνεύεται με ακρίβεια και είναι η πηγή έμπνευσης της ιδιαίτερης αυτής μουσικής παράστασης.



Θέατρο Αργώ, Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο
Τηλ.: 210 5201684

Για μια ακόμα φορά η επίσκεψή μας στη «χώρα των θαυμάτων» γίνεται πραγματικότητα μέσα από τη φωνή και την παρουσία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Το Gazarte σας προσκαλεί σε ένα ρεβεγιόν, γεμάτο μουσική.

Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Τηλ: 210: 3452277



Η Αφροδίτη Μάνου μετά από πολλά χρόνια απουσίας επανέρχεται φέτος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με ένα μουσικό πρόγραμμα που υπογράφουν οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας, με τον τίτλο «Πάμε κοπέλες». Μια αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση για την παραμονή.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λ. Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη, Αθήνα
Tηλ.: 210 9315 600



Πρωτοχρονιά:

Ο νέος χρόνος μπαίνει με αρκετό θέατρο. Για αυτόν τον λόγο δεν πρέπει να χάσετε την παράσταση ο «Φυλακισμένος της Διπλανής Πόρτας», στο Θέατρο Ιλίσια, σε σκηνοθεσία, μετάφραση και μουσική επιμέλεια Γρηγόρη Βαλτινού, ο οποίος συμπρωταγωνιστεί με την Κατερίνα Λέχου.

Θέατρο Ιλίσια, Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια, Αθήνα
Τηλ.: 210 7210045



Μετά τους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα», μια ακόμα σύγχρονη κωμωδία από το δίδυμο Ρέππα-Παπαθανασίου με πολιτική διάσταση. Το «Ράους» είναι η παράσταση βάλσαμο για τις γιορτινές ημέρες. Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Ελένη Γερασιμίδου, Τζόυς Ευείδη και Παντελής Καναράκης.

Θέατρο Πειραιώς 131, Πειραιώς 131, Γκάζι, Αθήνα
Τηλ.: 2103450922



Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας σας προσκαλούν στο πιο αστείο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, με την σπουδαία κωμωδία «Να ζει κανείς ή να μη ζει». Η Κάτια Δανδουλάκη, Παύλος Χαϊκάλης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Τάσος Κωστής και η  Μαρία Κανελλοπούλου, σας περιμένουν στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.

Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, Αγίου Μελετίου 61Α, Αθήνα
Τηλ.: 2108640414



Ο παππούς (Κώστας Βουτσάς), οι τρεις ανεκδιήγητες εγγονές του (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ως Φώφη, Θωμαΐς Ανδρούτσου ως Πόπη, Σοφία Παυλίδου ως Μαρία), ένας μπάτσος (Κώστας Αποστολάκης) κι ένας πιτσιρικάς από το Σύνταγμα (Πέτρος Λαγούτης), σας περιμένουν το νέο έτος στο θέατρο ΗΒΗ. Πρόκειται για την απόλυτη κωμωδία «Ο παππούς έχει πίεση» της Δήμητρας Παπαδοπούλου.

Θέατρο «ΗΒΗ», Σαρρή 27, Ψυρρή
Τηλ.: 210-3213112



Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε το βράδυ της Παραμονής ή της Πρωτοχρονιάς, το protothema.gr σας εύχεται καλή χρονιά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης