Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Carolina De Robertis “Πέρλα” είναι στο ΘΕΜΑ!

Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Carolina De Robertis “Πέρλα” είναι στο ΘΕΜΑ!

Η απίστευτη ιστορία μιας νέας γυναίκας στην Αργεντινή που ξαφνικά δέχεται την επίσκεψη ενός παράξενου πλάσματος -που δεν είναι άλλο από το προσωπικό και οικογενειακό της παρελθόν. Φαντασία, όνειρο αλλά και πολιτική συνδυάζονται σε ένα μοναδικό βιβλίο.

Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Carolina De Robertis “Πέρλα” είναι στο ΘΕΜΑ!
Αυτή την Κυριακή, το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Carolina de Robertis «Πέρλα» είναι στο ΘΕΜΑ.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας που αφηγείται η εξαιρετικά ταλαντούχα συγγραφέας Carolina de Robertis είναι ένα αλλόκοτο πλάσμα, αποκρουστικό αλλά και υπνωτιστικά γοητευτικό. Σαν να έχει ξεπηδήσει κατευθείαν από κάποιο παραμύθι, το τερατώδες ον εγκαθίσταται ξαφνικά στο σπίτι της ηρωίδας, της Πέρλας και την παρασύρει. Όχι στον βυθό της θάλασσας από τον οποίον φαίνεται να έχει αναδυθεί, αλλά στην ιστορία της οικογένειάς της. Μια ιστορία που σχετίζεται με τον στρατιωτικό πατέρα της Πέρλας και το πώς εκείνος έζησε και έδρασε ενόσω στην Αργεντινή είχε επιβληθεί η δικτατορία του στρατηγού Χόρχε Ραφαέλ Βιδέλα.
Η Πέρλα αναζητά τον εαυτό της μέσα στην εθνική -αλλά και οικογενειακή της- περιπέτεια μέσα στα ταραγμένα χρόνια του ολοκληρωτισμού. Παρακολουθεί, σαν σε ταινία, τους «Εξαφανισμένους», δηλαδή τους περίπου 30.000 Αργεντινούς πολίτες που χάθηκαν με εντολή του καθεστώτος και ζει ξανά το δράμα του λαού της. Με φόντο την αληθινή ιστορία της Αργεντινής, η Carolina de Robertis πλέκει με αξιοθαύμαστη συγγραφική δεξιοτεχνία έναν μαγευτικό μύθο, παρασύροντας τον αναγνώστη σε έναν φανταστικό λαβύρινθο. Εκεί όπου το φανταστικό μοιάζει με αληθινό γεγονός και το γεγονός με καθαρή φαντασία.

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Carolina de Robertis «Πέρλα».
Κλείσιμο

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).

Μην τo χάσετε!





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης