Έκθεση: Έπιπλα παλιά, ξεχασμένα στο χρόνο αναβιώνουν στο σήμερα

Έκθεση: Έπιπλα παλιά, ξεχασμένα στο χρόνο αναβιώνουν στο σήμερα

Έπιπλα παλιά, το καθένα με μία δική του ιστορία που πολλές φορές κανείς δε γνωρίζει, αναβιώνουν στο σήμερα μέσα από μία εκλεπτυσμένη μεταποίηση 

Έκθεση: Έπιπλα παλιά, ξεχασμένα στο χρόνο αναβιώνουν στο σήμερα
To Granny's House και η Under Construction @ Athens, σε μία εκπληκτική συνεργασία, σας καλωσορίζουν σε ένα νέο project που θα σας ταξιδέψει στο παρελθόν με ένα μαγικό άγγιγμα της σύγχρονης εποχής!

Έπιπλα παλιά, ξεχασμένα στο χρόνο, το καθένα με μία δική του ιστορία που πολλές φορές κανείς δε γνωρίζει, αναβιώνουν στο σήμερα μέσα από μία εκλεπτυσμένη μεταποίηση και ανακατασκευή και η ιστορία τους έρχεται να συνεχιστεί μέσα από εσάς.

Σύγχρονη αισθητική με μοναδικές υφές και συνδυασμούς χρωμάτων, πάντα με σεβασμό και αγάπη στην ιστορία του επίπλου. Η φινέτσα μίας άλλης εποχής, θα συναντήσει το παρόν. Οι παλιοί θα θυμηθούν και θα νοσταλγήσουν, οι νέοι θα γνωρίσουν και θα θαυμάσουν!

Κλείσιμο
Η μοναδικότητα κάθε επίπλου είναι εξασφαλισμένη. Μία ιστορία που συνεχίζεται όχι απλά μέσα στο χρόνο, αλλά πλέον αποκτά μία άλλη οπτική που δε θα συναντηθεί πουθενά αλλού.

Σας καλούμε και σας προσκαλούμε να γνωρίσετε την Exclusive συλλογή μας στην έκθεσή μας Σερβίων 5-7 στο Βοτανικό, το Σάββατο 27/05 από τις 12:00 έως τις 17:00 , στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον 4ο όροφο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης