«Πειρατές της Καραϊβικής»: Ο Τζόνι Ντεπ γίνεται πάλι ο Τζακ Σπάροου - Κερδίστε προσκλήσεις

«Πειρατές της Καραϊβικής»: Ο Τζόνι Ντεπ γίνεται πάλι ο Τζακ Σπάροου - Κερδίστε προσκλήσεις

Στη νέα φαντασμαγορική περιπέτεια ο Καπετάνιος Τζακ  Σπάροου έρχεται αντιμέτωπος με τον τρομακτικό Καπετάνιο Σαλαζάρ (Javier Bardem)

«Πειρατές της Καραϊβικής»: Ο Τζόνι Ντεπ γίνεται πάλι ο Τζακ Σπάροου - Κερδίστε προσκλήσεις

Ο Johnny Depp επιστρέφει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες, την Τετάρτη 24 Μαΐου, με το ρόλο του θρυλικού παληκαρά αντι-ήρωα Τζακ Σπάροου στην ολοκαίνουργια ταινία “

Οι Πειρατές της Καραϊβικής: H Εκδίκηση του Σαλαζάρ». 

Το protothema.gr και η Feelgood προσφέρουν 10 διπλές προσκλήσεις σε τυχερούς αναγνώστες για την Τετάρτη 24 Μαΐου και ώρα 20:30 στο VILLAGE AT THE MALL ATHENS.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στο Διαγωνισμό είναι:
Κλείσιμο
✔Like και ✔Share το παρακάτω post 




H φαντασμαγορική περιπέτεια βρίσκει τον άτυχο Καπετάνιο Τζακ με τους ανέμους της συμφοράς να φυσούν κατά πάνω του, όταν ναυτικοί-φαντάσματα με αρχηγό τον τρομακτικό Καπετάνιο Σαλαζάρ (Javier Bardem), το σκάνε από το Τρίγωνο του Διαβόλου με σκοπό να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα – ειδικά τον Τζακ.

H μόνη ελπίδα να σωθεί ο Τζακ είναι η θρυλική τρίαινα του Ποσειδώνα. Για να την βρει, θα χρειαστεί να συνεργαστεί με την
Carina Smyth (Kaya Scodelario), μια πανέξυπνη και όμορφη αστρονόμο και τον Henry (Brenton Thwaites), έναν ξεροκέφαλο νεαρό ναυτικό της Βασιλικής Ναυτικής Ακαδημίας.

Στο τιμόνι του Νεκρού Γλάρου, του θλιβερά μικρού και σκοροφαγωμένου πλοίου του, ο Τζακ αγωνίζεται να αλλάξει τη δυσοίωνη μοίρα του, αλλά και να σώσει τη ζωή του από τον πιο επικίνδυνο και μοχθηρό εχθρό που αντιμετώπισε ποτέ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης