Ατελείωτη ουρά έξω από την Εθνική Λυρική Σκηνή για 400 δωρεάν εισιτήρια

Ατελείωτη ουρά έξω από την Εθνική Λυρική Σκηνή για 400 δωρεάν εισιτήρια

Οι δωρεάν θέσεις για την όπερα «Μάκβεθ» του Βέρντι διατίθενται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τη γενική δοκιμή που θα γίνει αύριο Παρασκευή 21 Απριλίου 2017, στις 19:00

Ατελείωτη ουρά έξω από την Εθνική Λυρική Σκηνή για 400 δωρεάν εισιτήρια
Ατελείωτη ουρά έχει σχηματιστεί  κατά μήκος της οδού Ακαδημίας η οποία ξεκινά από το ύψος της οδού Ιπποκράτους και καταλήγει στα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (Ακαδημίας 59).
           
Και καταλήγει στα ταμεία όχι για την αγορά εισιτηρίων, αλλά για την δωρεάν διάθεση 400 θέσεων σε ανέργους, στη γενική δοκιμή του Μάκβεθ του Βέρντι, στην Κεντρική Σκηνή - αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, αύριο Παρασκευή 21 Απριλίου 2017, στις 19.00.

Κλείσιμο

           
Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων γίνεται  (14.00 έως τις 21.00) με την επίδειξη  δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας και την αστυνομική ταυτότητα.  
           
Στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει δωρεάν αυτές τις θέσεις. Στόχος της ενέργειας αυτής είναι  να προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραστάσεις της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης