«Ψεύτης Καιρός»: Η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Κότσιρα

«Ψεύτης Καιρός»: Η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Κότσιρα

Δύο χρόνια  μετά την τελευταία του συνεργασία στον κύκλο τραγουδιών με τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Οδυσσέα Ιωάννου, επανέρχεται στη δισκογραφία με ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ

«Ψεύτης Καιρός»: Η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Κότσιρα
Ο Γιάννης Κότσιρας, δύο χρόνια  μετά την τελευταία του συνεργασία στον κύκλο τραγουδιών με τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Οδυσσέα Ιωάννου, επανέρχεται στη δισκογραφία με ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ, που υπογράφουν μεγάλοι και νέοι δημιουργοί.

Μια μεγάλη παρέα δημιουργών και τραγουδοποιών λοιπόν, που παρά τις διαφορετικές ηλικίες συνυπάρχουν ισότιμα, αλληλοσυμπληρώνονται και συνδιαλέγονται μέσα από τη μουσική και το λόγο συμπαρασύροντας ο ένας τον άλλον στην ολοκλήρωση του μουσικού τους παραμυθιού.

Ο Κώστας Παρίσσης που ανέλαβε την ενορχήστρωση όλων των κομματιών, οι Imam baildi που έδωσαν τη δική τους μοναδική εκδοχή στο τραγούδι «Στα ίδια δίχτυα», οι μουσικοί  που έβαλαν όλη τη δεξιοτεχνία τους, η  Ελένη Τσαλιγοπούλου που στάθηκε δίπλα στο Γιάννη σε ένα τραγούδι.
 
Ο « Ψεύτης καιρός»  ξεκίνησε το ταξίδι του στον κόσμο, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, με μία live παρουσίαση στη θεατρική σκηνή του θεάτρου ΑΛΦΑ ΙΔΕΑ με τη συμμετοχή όλων των μουσικών, παρουσία όλων των δημιουργών.

Κυκλοφορεί από τη Minos Emi
Κλείσιμο
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης