Διεθνές φεστιβάλ Τάνγκο στο Ρέθυμνο

Διεθνές φεστιβάλ Τάνγκο στο Ρέθυμνο

Θα πραγματοποιηθεί 2 με 4 Σεπτεμβρίου στο «Σπίτι του Πολιτισμού» στην παλιά πόλη 

Διεθνές φεστιβάλ Τάνγκο στο Ρέθυμνο
Για 4η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται το διεθνές φεστιβάλ Τάνγκο Ρεθύμνου με την ονομασία «A los Amigos». Μια πρωτοβουλία της ομάδας TangoCultural του Πολιτιστικού συλλόγου της πόλης σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής εκδηλώσεων Dream Events Planning, που κατόρθωσε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα της χώρας όσον αφορά το αργεντίνικο Τάνγκο. 



Κλείσιμο
Η οργανωτική ομάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή κορυφαίων μαέστρων σε διεθνές επίπεδο, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του τριημέρου παραδίδουν σεμινάρια και μαγεύουν το κοινό με τις εμφανίσεις τους  στις βραδιές χορού στο «Σπίτι του Πολιτισμού».



Οι Mariano Chicho Frumboli & Juana Sepulveda από Αργεντινή, Rui Barroso & Ines Gomes από Πορτογαλία και οι «δικοί μας»  Μιχάλης Σουβλέρης & Μαρία Καλογερά από την Αθήνα αποτελούν το καλλιτεχνικό σώμα του φεστιβάλ. Η συμμετοχή διεθνής: εκατοντάδες χορευτές, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, από 20 χώρες, συρρέουν και φέτος στο Ρέθυμνο για να λάβουν μέρος στη διοργάνωση.



Πληροφορίες: info@a-los-amigos.com - www.a-los-amigos.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης