Το Μουσείο Ακρόπολης θα γιορτάσει με μουσική το Αυγουστιάτικο φεγγάρι

Το Μουσείο Ακρόπολης θα γιορτάσει με μουσική το Αυγουστιάτικο φεγγάρι

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου θα υποδεχθεί τη γνωστή μπάντα The Swingin' Cats

Το Μουσείο Ακρόπολης θα γιορτάσει με μουσική το Αυγουστιάτικο φεγγάρι
Με δύο ξεχωριστές βραδιές θα γιορτάσει το Μουσείο Ακρόπολης το αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 18 Αυγούστου, στις 9 μ.μ., το Μουσείο θα υποδεχθεί τη γνωστή μπάντα The Swingin' Cats στον προαύλιο χώρο του, με αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια και χορό. Η κεφάτη μπάντα που αγαπήθηκε ως Penny & the Swingin' Cats μας ταξιδεύει στην ανεμελιά παλιών εποχών, με άρωμα ελληνικού κινηματογράφου.

Την ημέρα αυτή, οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις 8 το πρωί έως τα μεσάνυχτα (η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 8 το βράδυ), δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν τις μόνιμες συλλογές αλλά και την περιοδική έκθεση «Δωδώνη. Το μαντείο των ήχων».
Κλείσιμο

Τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου (τηλεφωνικές κρατήσεις 210 9000915), καθώς και το καφέ του ισογείου.

Από τις 8 το βράδυ κι έπειτα, εκτός από τα εκλεκτά πιάτα βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές, το εστιατόριο θα φιλοξενεί τρεις γνωστούς μουσικούς της Αθηναϊκής τζαζ σκηνής, τον Σπύρο Ροντογιάννη στο σαξόφωνο, τον Τζώρτζη Τσιρόπουλο στο πιάνο και τον Χρήστο Κορομηλά στο κοντραμπάσο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης