Λεσβιακός, επικών διαστάσεων έρωτας επί της οθόνης, στο Carol

Λεσβιακός, επικών διαστάσεων έρωτας επί της οθόνης, στο Carol

Έχει ήδη χαρακτηριστεί ως μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς - Σαπφικός έρωτας με πολύ δράμα στο Carol με Kate Blanchett και Rooney Mara

Λεσβιακός, επικών διαστάσεων έρωτας επί της οθόνης, στο Carol
Ένας έρωτας δυνατός, ολοκληρωτικός μα πολύ ήσυχος και ευγενής είναι αυτός που ξεδιπλώνεται επί της οθόνης στο νέο ερωτικό δράμα Carol.

Και φυσικά οι ερωτικές σκηνές μεταξύ της Blanchett και της Mara είναι που δημιούργησαν και το αρχικό buzz για αυτή την ταινία. Δεν είναι όμως η ερωτική σκηνή περίπου δύο λεπτών που κάνει αυτήν την ταινία ενδιαφέρουσα. 

Η επιστροφή του Todd Haynes, στην κινηματογραφική εκδοχή μυθιστορήματος της Πατρίσια Χάισμιθ είναι από μόνο της μια είδηση. Η κινηματογραφία είναι εξαιρετική, η σκηνοθεσία, τα κοστούμια και η ατμόσφαιρα απόλύτως αυθεντική τόσο ώστε νομίζεις οτι βλέπεις μια ... παλιά ταινία.

Κλείσιμο
Η Κάρολ, χωρίζει τον σύζυγο της καθότι συνειδητοποιεί οτι αγαπάει τις γυναίκες. Κάποια Χριστούγεννα σε ένα πολυκατάστημα θα γνωρίσει την νεαρή Τερέζ, πωλήτρια και φωτογράφο που θα ερωτευτεί κεραυνοβόλα. 

Η Kate Blanchett είναι ίσως μια από τις καλύτερες εν ζωή ηθοποιούς της γενιάς της και η Rooney Mara, η έκπληξη μετά το "Κορίτσι με το Τατουάζ", την αγγίζει στο επίπεδο της ερμηνείας της. 

Και οι δύο ηθοποιοί θα είναι σίγουρα υποψήφιες για Όσκαρ τον ερχόμενο Φεβρουάριου και πολλοί είναι αυτοί που ποντάρουν σε αυτό.

Η ιστορία της Κάρολ και της Τερέζ, αποδεικνύει οτι ο λεσβιακός έρωτας αποτελεί ακόμα ένα τρέντ του σύγχρονου κινηματογράφου μετά την μεγαλειώδη επιτυχία του «Η ζωή της Αντέλ».

Εκτός από το Carol, και η Juliane Moore θα συναγωνιστεί με την Blanchett με την ταινία της Freeheld όπου υποδύεται και αυτή μια λεσβία μεγαλύτερης ηλικίας που ερωτεύεται μια νεώτερη της, την οποία υποδύεται η Elen Page. 

Lesbian chic λοιπόν φέτος στο σινεμά. 

Δείτε εδώ αποσπάσματα από το Carol αλλά και το Freeheld που θα δούμε σε λίγους μήνες στη μεγάλη οθόνη












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης