Για τους συμπατριώτες του τραγουδάει ο Σύρος καλλιτέχνης Ζiad Rajab

Για τους συμπατριώτες του τραγουδάει ο Σύρος καλλιτέχνης Ζiad Rajab

  Για τους συμπατριώτες του -και όχι μόνο- που βρίσκουν προσωρινό καταφύγιο στον καταυλισμό προσφύγων στην Ειδομένη, θα τραγουδήσει την Κυριακή, 8 Νοεμβρίου, ο Σύρος μουσικός και τραγουδιστής Ζiad Rajab.

Για τους συμπατριώτες του τραγουδάει ο Σύρος καλλιτέχνης Ζiad Rajab
Μια συναυλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης δίνει ο Σύρος καλλιτέχνης Ziad Rajab. 
 
Στην εκδήλωση, που θα ξεκινήσει στις 12:00 μ.μ., και διοργανώνει η Πρωτοβουλία Πολιτών Θεσσαλονίκης "Περνάμε τα Σύνορα', θα συμμετέχει και ποντιακό συγκρότημα από το Κιλκίς, "ενώνοντας" μ' αυτό τον τρόπο την προσφυγιά του χθες με τους Σύριους πρόσφυγες του σήμερα.

Οι διοργανωτές απευθύνουν έκκληση σε όσους θέλουν να μεταβούν στην ακριτική περιοχή, να ενταχθούν με κάποιο τρόπο στη λειτουργία του καταυλισμού εκείνη την ημέρα, μέσω της προσφοράς εθελοντικής εργασίας.

Ο καταυλισμός των προσφύγων στην Ειδομένη βρίσκεται σε απόσταση 2 περίπου χιλιομέτρων από το χωριό και η προσέγγιση στο χώρο όσων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με εθελοντική εργασία θα γίνεται περπατώντας, από ένα σημείο και μετά. Παράλληλα, θα υπάρχει τρόπος μεταφοράς της ανθρωπιστικής βοήθειας, για όσους θελήσουν να φέρουν, από το σημείο στάθμευσης των ΙΧ αυτοκινήτων τους μέχρι τον καταυλισμό και θα δίνονται οδηγίες επί τόπου" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.


Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης