«Γιατί μ' αρέσει η ζωή»: Το νέο τραγούδι του Παντελή Θαλασσινού που στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο

«Γιατί μ' αρέσει η ζωή»: Το νέο τραγούδι του Παντελή Θαλασσινού που στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο

Το τραγούδι θα συνοδεύσει το βιβλίο «Ο Αντώνης που έφερε τον ήλιο» της Μαρίας Δελλατόλα, σε εικονογράφηση της Λένας Σπάνια - Το βιβλίο είναι αφιέρωμα στα παιδιά ήρωες που δίνουν τη μάχη για τη ζωή

«Γιατί μ' αρέσει η ζωή»: Το νέο τραγούδι του Παντελή Θαλασσινού που στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο
Συμπαραστάτη στη μάχη που δίνουν με τον καρκίνο, βρήκαν τα παιδιά που πάσχουν από διάφορες μορφές της νόσου. Μία ομάδα καλλιτεχνών εργάστηκε αφιλοκερδώς, δημιουργώντας το τραγούδι «Γιατί μ' αρέσει η ζωή», το οποίο θα ερμηνεύσει ο Παντελής Θαλασσινός και η Μαρία Κρασοπούλου, σε μουσική του Γρηγόρη Πολύζου και στίχους του Πόλυ Κυριάκου.

Το τραγούδι θα συνοδεύσει το βιβλίο «Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ» της Μαρίας Δελλατόλα, σε εικονογράφηση της Λένας Σπάνια. Το βιβλίο είναι αφιέρωμα στα παιδιά - ήρωες που δίνουν τη μάχη τους ενάντια στον καρκίνο

Ο Αντώνης, ο πρωταγωνιστής του διηγήματος, αντιπροσωπεύει το κάθε νοσηλευόμενο παιδί που ενώνει τη δύναμή του με τη δύναμη της συλλογικής προσπάθειας και δράσης όλων όσοι αγωνίζονται να νικήσουν τον καρκίνο και να φέρουν πάλι τον Ήλιο της Χαράς στα πρόσωπά των παιδιών και στις οικογένειές τους.

Κλείσιμο
Οι ζωγραφιές που ντύνουν το βίντεο είναι του μικρού Προκόπη- Δημήτρη Φράγκου. Ο Προκόπης δεν είναι πια μαζί μας. Ωστόσο μας συντροφεύει με το μήνυμα της αγάπης του και της αξίας της προσφοράς και της δωρεάς και αφιερώνει τις ζωγραφιές σε όλα τα παιδάκια με νεοπλασία του συλλόγου ΠΙΣΤΗ. Όλοι οι συντελεστές αυτής της προσπάθειας εργάστηκαν αφιλοκερδώς και η προσπάθεια αυτή στηρίζει τον Σύλλογο «ΠΙΣΤΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ (Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, website: www.pisti.gr).











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης