Steven Spielberg: «Οι ταινίες με τους υπερήρωες θα "πεθάνουν"!»

Steven Spielberg: «Οι ταινίες με τους υπερήρωες θα "πεθάνουν"!»

Ο Αμερικανός δημιουργός θρυλικών ταινίων, προέβλεψε το τέλος των υπερπαραγωγών με πρωταγωνιστές τους υπερήρωες, που τα τελευταία χρόνια, σπάνε ρεκόρ εισπράξεων σε όλο τον κόσμο

Steven Spielberg: «Οι ταινίες με τους υπερήρωες θα "πεθάνουν"!»
Το μέλλον του Ironman, του ανθρώπου-νυχτερίδα Batman, του Spiderman, του Captain America και του Hulk, κρίνεται αβέβαιο στη μεγάλη οθόνη. Αυτή τουλάχιστον είναι η εκτίμηση του Αμερικανού σκηνοθέτη, Steven Spielberg.



Κλείσιμο
Ο Αμερικανός δημιουργός θρυλικών ταινίων και ιδρυτής των στούντιο Dream Works, μιλώντας στο Associated Press, προέβλεψε το τέλος των υπερπαραγωγών με πρωταγωνιστές τους υπερήρωες, που τα τελευταία χρόνια, σπάνε ρεκόρ εισπράξεων σε όλο τον κόσμο.

«Εκεί ήμασταν όταν “πέθαναν” τα Western και θα έρθει η στιγμή που οι ταινίες με τους υπερήρωες θα πάνε με τον ίδιο τρόπο. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει ξανά η ευκαιρία να επιστρέψουν τα Western όπως επίσης και οι υπερπαραγωγές με τους υπερήρωες (όταν θα έχουν φύγει). Φυσικά, αυτή τη στιγμή οι συγκεκριμένες ταινίες είναι ζωντανές και ακμαίες. Αλλά πιστεύω ότι ο χρόνος ζωής τους, θα τελείωσει κάποια στιγμή. Θα έρθει η στιγμή που αυτές οι ταινίες θα αντικατασταθούν από κάτι άλλο. Κάτι που ίσως φέρουν οι νέοι κινηματογραφιστές και θα είναι μία “αποκάλυψη” για όλους εμάς!», είπε ο 69χρονος σκηνοθέτης.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα επαληθευτεί...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης