Ο Jo Nesbo συναντά τους Έλληνες αναγνώστες του  

Ο Jo Nesbo συναντά τους Έλληνες αναγνώστες του  

O Νορβηγός συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας θα βρεθεί στο Μέγαρο Μουσικής όπου θα συνομολίσει με τους αναγνώστες του και θα εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο δημιουργεί τις συναρπαστικές ιστορίες του

Ο Jo Nesbo συναντά τους Έλληνες αναγνώστες του  
Ο σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας Jo Nesbo, είναι γνωστό ότι επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα και την Κάλυμνο, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του. Αυτή τη φορά όμως, ο πολυβραβευμένος Νορβηγός συγγραφέας, αυτή τη φορά, θα κάνει μια στάση στην Αθήνα για να συναντήσει το ελληνικό κοινό του.  Οι αναγνώστες λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία να τον συναντήσουν την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, όπου ο Νέσμπο θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Αντώνη Καρπετόπουλο για τα βιβλία του και τον διάσημο επιθεωρητή του Χάρι Χόλε.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρέσβης της Νορβηγίας κ. Jοrn Gjelstad. Μετά το τέλος της συζήτησης, ο μετρ του αστυνομικού μυθιστορήματος που έχει καθηλώσει εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο με τις συναρπαστικές ιστορίες του θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με δελτία προτεραιότητας, η διανομή των οποίων θα αρχίσει στις 6:30 μ.μ. Έχει προβλεφθεί ταυτόχρονη μετάφραση από τα αγγλικά.
 
Κλείσιμο
Ο Jo Nesbo γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 1960 στο Όσλο. Το 1997 κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο The Bat Man, το οποίο ήταν και το πρώτο της σειράς με πρωταγωνιστή τον ντετέκτιβ Χάρι Χόλε.

Είναι ο πιο επιτυχημένος συγγραφέας αστυνομικού μυθιστορήματος στη Νορβηγία. Σε όλη την Ευρώπη, τα βιβλία του φιγουράρουν στην κορυφή της λίστας των μπεστ σέλερ, ενώ στην Ιρλανδία τα μυθιστορήματά του βρίσκονται στην πρώτη θέση των πωλήσεων.

Ο Τζο Νέσμπο έχει τιμηθεί με τα πιο έγκυρα βραβεία (Riverton Prize-1997, The Glass Key-1998), καθώς και με τις υψηλότερες διακρίσεις στη χώρα του.

Στην Ελλάδα έχουν επίσης εκδοθεί τα βιβλία του: «Κυνηγοί κεφαλών», «Ο γιος», «Αίμα στο χιόνι» και η σειρά παιδικών βιβλίων με ήρωα τον «Δόκτορα Πορδαλό», ενώ στις 16 Σεπτεμβρίου 2015 κυκλοφορεί στην Ελλάδα το «Περισσότερο αίμα», η συνέχεια του μπεστ σέλερ «Αίμα στο χιόνι». Τα αστυνομικά του βιβλία κυκλοφορούν και σε e-book (e-pub). Όλα τα βιβλία του σε έντυπη και ψηφιακή μορφή κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.
 
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας μέσω διαδικτύου και θα είναι ανοικτή σε όλους. Η παρακολούθηση της μετάδοσης θα είναι εφικτή μέσω της ιστοσελίδας του Μεγάρου (www.megaron.gr).
 
Για περισσότερες πληροφορίες: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: 210 72.82.333, www.megaron.gr
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης