Ζητείται νέος πράκτορας 007

Ζητείται νέος πράκτορας 007

Το Χόλιγουντ αναζητά τον διάδοχο του Daniel Craig στον ρόλο του θρυλικού James Bond- Είναι ο Ιdris Elba ο επικρατέστερος για τον ρόλο του 007 και ποια η ένσταση του συγγραφέα, Anthony Horowitz;

Ζητείται νέος πράκτορας 007
Tη στιγμή που ο Daniel Craig δηλώνει ότι ο κινηματογραφικός πράκτορας James Bond, έκανε τον κύκλο του για εκείνον και ό,τι δεν θα του λείψει καθόλου ο συγκεκριμένος ρόλος, το Χόλιγουντ αναζητά πυρετωδώς τον επόμενο πράκτορα 007.


Κλείσιμο
O Craig εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη ως ο μάτσο Bond, το 2006, στην ταινία «Casino Royale».Και ακολούθησαν δύο ακόμα ταινίες- που έσπασαν ταμεία στο παγκόσμιο box office- το «Quantum   of Solace» το 2008 και το «Skyfall» το 2012. Η τελευταία εμφάνιση του Craig ως 007, είναι στην πολυαναμενόμενη ταινία «Spectre», η οποία αντλεί την θεματολογία της από ένα μυστικό που έρχεται στην επιφάνεια από το παρελθόν του. Όσο για το νέο κορίτσι του Bond, δεν θα είναι άλλη από την 50χρονη καλλονή, Monica Belluci.




Ποιος είναι ο πιο κατάλληλος για να γίνει ο επόμενος James Bond;
'Οπως είναι φυσικό, ο προβληματισμός για τον διάδοχο του Daniel Craig, είναι μεγάλος. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν πολύ για τον θρυλικό ρόλο, ήταν αυτό του Idris Elba. Όταν  τον περασμένο Μάρτιο, ζητήθηκε από τον 88χρονο ηθοποιό, πρώην κινηματογραφικό πράκτορα, Roger Moore,να εκφράσει την γνώμη του για τον Elba, εκείνος είπε: «Πριν από χρόνια είχα πει ότι ο Cuba Gooding Jnr θα ήταν ένας καταπληκτικός Bond, αλλά ήταν ένα αστείο! Μπορεί τον James Bond να τον έχει ερμηνεύσει ένας Σκωτσέζος, ένας Ουαλός και ένας Ιρλανδός, όμως εγώ πιστεύω ότι πρέπει να είναι "Αγγλος-Αγγλος"».


Μετά τα υπονοούμενα του Moore για τον Idris Elba, τώρα έρχονται οι δηλώσεις του συγγραφέα Anthony Horowitz, που εκφράζει τις επιφυλάξεις του για τον εάν ο Elba είναι ο κατάλληλος Bond.  Ο Horowitz, υπογράφει το νέο μυθιστόρημα για τον James Bond, «Trigger Mortis»,
το οποίο βασίζεται σε μία αδημοσίευτη ιστορία του Ίαν Φλέμινγκ.


Μιλώντας λοιπόν, στη Daily Mail ο Horowitz είπε ότι δεν είναι σίγουρος εάν ο Idris Elba πρέπει να είναι ο διάδοχος του Daniel Craig, για το ρόλο του 007. «Ο Idris Elba είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός. Για μένα όμως είναι πολύ τραχύς για να παίξει αυτό το ρόλο. Δεν είναι θέμα χρώματος. Νομίζω ότι χρειάζεται να διανύσει πολύ "δρόμο" για να μπορέσει να υποδυθεί τον Bond. Είναι σημαντικό αυτός που θα ενσαρκώσει τον πράκτορα 007 να είναι ένας γλυκός τύπος».

Μάλιστα για να αποδείξει ο Horowitz ότι δεν έχει θέμα με το χρώμα του ηθοποιού και ότι το σχόλιο του δεν είναι ρατσιστικό προτείνει τον Adrian Lester (Άντριαν Λέστερ), γνωστό από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στο Hustle του BBC, για τον ρόλο του Bond.

Για τον Craig, ο Horowitz δεν έχει να πει τίποτα κακό, παρά μόνο επαίνους και τον αποκαλεί ως τον «τέλειο Bond».

Πάντως ο Elba, θεωρείται ως ένας από τους πιο όμορφους άντρες του κόσμου και πρόσφατα επιλέχθηκε να είναι ο πρώτος άντρας που θα κάνει εξώφυλλο στο περιοδικό Maxim, ενώ πολύ συχνά συμπεριλαμβάνεται στις λίστες με τους πιο καλοντυμένους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης