Δείτε αποκλειστικά εικόνες από την ταινία Interruption του Γιώργου Ζώη

Δείτε αποκλειστικά εικόνες από την ταινία Interruption του Γιώργου Ζώη

Η πρώτη μεγάλη μήκους του Γιώργου Ζώη, συμμετέχει στο σημαντικότατο Φεστιβάλ Βενετίας φέτος - Δείτε εδώ εικόνες και clip 

Δείτε αποκλειστικά εικόνες από την ταινία Interruption του Γιώργου Ζώη
Μια ακόμα επιτυχία για τον ελληνικό κινηματογράφο, που έχει τρομακτική άνθηση και αναγνώριση στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια.

Λίγες ημέρες μόνο απομένουν μέχρι το Interruption, η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Γιώργου Ζώη, να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο 72ο Διεθνές Φεστιβάλ της Βενετίας, στο Διαγωνιστικό Τμήμα Οrizzonti. Συγκεκριμένα, η πρεμιέρα του Interruption έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου (14.30).  

Το Interruption συμμετέχει και στην online πλατφόρμα «Sala Web», όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει επιλεγμένες ταινίες από το πρόγραμμα του Φεστιβάλ σε live streaming ταυτόχρονα με την πρεμιέρα τους στη Βενετία. Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες για streaming για πέντε ημέρες, από την ημέρα της παγκόσμιας πρεμιέρας τους στο 72ο Φεστιβάλ Βενετίας. Τις προβολές φιλοξενεί και φέτος το Festivalscope, ενώ τα εισιτήρια διατίθενται από τα μέσα του Αυγούστου στην επίσημη σελίδα του Sala Web στο διαδίκτυο.
Κλείσιμο









INTERRUPTION_FILM_CLIP_1 from Homemade Films on Vimeo.




INTERRUPTION_FILM_CLIP_2 from Homemade Films on Vimeo.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης