«Οι μεγάλοι φιλόσοφοι και το προσωπικό μάνατζμεντ» του Δημήτρη Μπουραντά

«Οι μεγάλοι φιλόσοφοι και το προσωπικό μάνατζμεντ» του Δημήτρη Μπουραντά

Ο Δημήτρης Μπουραντάς, καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και διευθυντής μεταπτυχιακών προγραμμάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων, έγραψε ένα εγχειρίδιο - πόνημα 396 σελίδων- με ανάλυση και οδηγίες για προσωπική και επαγγελματική βελτίωση

«Οι μεγάλοι φιλόσοφοι και το προσωπικό μάνατζμεντ» του Δημήτρη Μπουραντά
Αν θέλετε για προσωπικό σας σύμβουλο τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη, τον Κικέρωνα, τον Σοπενχάουερ, τον Αϊνστάιν, τον Γκαίτε, τον Φρόυντ, τον Νίτσε, τον Καζαντζάκη, τον Σαρτρ και άλλους διανοητές του κόσμου, το βιβλίο «Οι μεγάλοι φιλόσοφοι και το προσωπικό μάνατζμεντ» είναι ένα χρήσιμο βοήθημα. Κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Πατάκη και συγγραφέας του είναι ο Δημήτρης Μπουραντάς, καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και διευθυντής μεταπτυχιακών προγραμμάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Συνδυάζοντας την διδασκαλία των σοφών της αρχαιότητας με την εμπειρία του ως σύμβουλος ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων καθώς και συνεργάτης κοινωνικών οργανισμών, έγραψε ένα εγχειρίδιο - πόνημα 396 σελίδων με ανάλυση και οδηγίες για προσωπική και επαγγελματική βελτίωση.

Ο Δημήτρης Μπουραντάς, έχει συγγράψει 6 βιβλία, εκ των οποίων έχουν γίνει best seller τα παρακάτω: «Μάνατζμεντ», εκδόσεις ΜΠΕΝΟΣ (2002), «Ηγεσία: Ο δρόμος της διαρκούς επιτυχίας», εκδόσεις ΚΡΙΤΙΚΗ (2005). To μυθιστόρημα «Όλα σου τα ‘μαθα μα ξέχασα μια λέξη», (εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗΣ) κέρδισε το βραβείο Αναγνωστών (ΕΚΕΒΙ 2008) και βρέθηκε για τέσσερα χρόνια στις λίστες των ευπώλητων. Πρόσφατα εκδόθηκε το νέο του βιβλίο «Επί σκηνής χωρίς πρόβα».

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης