Paul McCartney: «Γράφαμε τραγούδια με τον Lennon και την επόμενη ημέρα τα ξεχνούσαμε!»

Paul McCartney: «Γράφαμε τραγούδια με τον Lennon και την επόμενη ημέρα τα ξεχνούσαμε!»

«Πρέπει να έχουν χαθεί δεκάδες τραγούδια με αυτόν τον τρόπο», δήλωσε το θρυλικό σκαθάρι σε συνέντευξή του, σοκάροντας τους θαυμαστές των «Beatles»

Paul McCartney: «Γράφαμε τραγούδια με τον Lennon και την επόμενη ημέρα τα ξεχνούσαμε!»
Η μουσική κληρονομία που μας άφησαν οι Beatles, θα ήταν κατά δεκάδες τραγούδια πλουσιότερη, αν ο Paul  McCartney και ο John Lennon δεν ξεχνούσαν τα κομμάτια που έγραφαν.

Σε συνέντευξη του ο Paul McCartney, αποκάλυψε ότι πολλά από τα τραγούδια που συνέθεσε μαζί με τον Lennon, δεν ηχογραφήθηκαν ποτέ γιατί πολύ απλά, τα ξεχνούσαν την επόμενη ημέρα. «Τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετλα σήμερα. Έχετε συσκευές καταγραφής, που αλλάζουν τη διαδικασία της σύνθεσης. Για παράδειγμα, εγώ και ο John δεν είχαμε αυτές τις συσκευές όταν ξεκινήσαμε, θα έπρεπε να γράψουμε ένα τραγούδι και να το θυμόμαστε. Πάντα υπήρχε ο κίνδυνος να το ξεχάσουμε! Αν το επόμενο πρωί δεν το θυμόμασταν, απλά είχε φύγει. Πρέπει να έχουν χαθεί με αυτό τον τρόπο, δεκάδες τραγούδια», δήλωσε το θρυλικό σκαθάρι στο  London Evening Standard. Και συνέχισε λέγοντας: «Τώρα μπορείς να καταγράψεις ένα τραγούδι με το κινητό σου».

Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως η έλλειψη τεχνολογίας να συνέβαλλε στην ποιότητα των τραγουδιών των Beatles, σύμφωνα με το σκεπτικό του McCartney. «Έπρεπε να γράψεις τραγούδια που θα έμεναν αξέχαστα! Γιατί έπρεπε να τα θυμηθείς εσύ πρώτα! Αλλιώς θα χάνονταν!», τόνισε ο  Paul McCartney.

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης