Ο Ιωάννης Μελισσανίδης γίνεται Σίσυφος στο Beverly Hills!

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης γίνεται Σίσυφος στο Beverly Hills!

Ο χορευτής και αθλητής βρίσκεται στην Αμερική για μια νέα παράσταση  την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιουλίου στο Theatre 40 του Beverly Hills 

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης γίνεται Σίσυφος στο Beverly Hills!
Βασισμένη στον ελληνικό τραγικό μύθο του Σίσυφου και εμπνευσμένη από τον Σάμιουελ Μπέκετ είναι η παράσταση που παρουσιάζει ο Ιωάννης Μελισσανίδης σήμερα, Τρίτη, και αύριο στο “Theatre 40” του Μπέβερλι Χιλς.

Ο Σίσυφος συμβολίζει την αιώνια προσπάθεια του ανθρώπου να ξεπεράσει το πεπρωμένο του με οποιοδήποτε κόστος. Είναι ο διαρκής αγώνας του να υπερβεί τα εμπόδια και να αλλάξει τη μοίρα του.

Η παράσταση, που τη σκηνοθετεί η Ελπίδα Σκούφαλου, είναι ένας ύμνος για το νικητή του Άδη που με ασίγαστο πάθος είναι προσηλωμένος στο στόχο του. 

Κλείσιμο
Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης της Ατλάντα που το 1996 κατέκτησε την πρώτη θέση στην ενόργανη γυμναστική, αφιερώνει την παράστασή του στους αθλητές και τις αθλήτριες των Special Olympics που αυτό το διάστημα από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου, πραγματοποιούνται στο Λος Άντζελες.

Μάλιστα ως επίσημος πρεσβευτής των Special Olympics παρέλασε με την Ελληνική Αποστολή και κλήθηκε να κάνει απονομές μεταλλίων. 

Με το “Σίσυφο” ο Ιωάννης Μελισσανίδης εκπληρώνει το όνειρό του να ασχοληθεί με την υποκριτική μετά τις σπουδές του στην Αμερικανική Ακαδημία Δραματικών Τεχνών του Λος Άντζελες και τη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης του Λονδίνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης