Ξεκινά το καλοκαιρινό παζάρι βιβλίου των εκδόσεων Καστανιώτη

Ξεκινά το καλοκαιρινό παζάρι βιβλίου των εκδόσεων Καστανιώτη

Το παζάρι διοργανώνεται στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων στα Εξάρχεια και οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους, ακόμα και με πιστωτική κάρτα

Ξεκινά το καλοκαιρινό παζάρι βιβλίου των εκδόσεων Καστανιώτη
Μία ευκαιρία να εμπλούτισουμε τη βιβλιοθήκη μας, μας δίνουν οι εκδόσεις Καστανιώτη με το μεγάλο καλοκαιρινό bazaar που πραγματοποιούν στο κεντρικό βιβλιοπωλείου τους, στα Εξάρχεια. Εκατοντάδες τίτλοι βιβλίων, διατίθενται με έκπτωση έως και 80%, από σήμερα, Τρίτη 28 Ιουλίου ως την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο βιβλιοπωλείο τους (Ζαλόγγου 11, Εξάρχεια), καθημερινά 9.00 π.μ.-5.00 μ.μ. και το Σάββατο 1 Αυγούστου: 9.00 π.μ. - 3.00 μ.μ.). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ακόμα και με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Στα ράφια του βιβλιοπωλείου, συναντάμε βιβλία Ελλήνων και ξένων  συγγραφέων, καθώς επίσης,
ποιητικές συλλογές, μυθιστορήματα αστυνομικής λογοτεχνίας, δοκίμια, λευκώματα και μαγειρικές, παιδική και νεανική λογοτεχνία.

Οι Eκδόσεις Kαστανιώτη ιδρύθηκαν το 1968 και έχουν εκδώσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 5.000 τίτλους σε ποικίλες κατηγορίες: Λογοτεχνία, φιλοσοφία, ιστορία, κοινωνιολογία, πολιτική, λαογραφία, μυθολογία, αρχαιογνωσία, θρησκεία, οδοιπορικά, μαρτυρίες, τέχνη, δημοσιογραφία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης