«Μπλεκ»: Ξανά στα περίπτερα το περιοδικό που μεγάλωσε γενιές και γενιές...

«Μπλεκ»: Ξανά στα περίπτερα το περιοδικό που μεγάλωσε γενιές και γενιές...

Ο αγαπημένος ήρωας κυκλοφορεί ανανεωμένος, με νέες αδημοσίευτες ιστορίες, ποικιλία χαρακτήρων, μηνιαίους διαγωνισμούς με δώρα και πολλές ακόμα εκπλήξεις

«Μπλεκ»: Ξανά στα περίπτερα το περιοδικό που μεγάλωσε γενιές και γενιές...
«Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι»...

Ο ήρωας του δημοφιλούς κόμικ Μπλεκ επανακυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας, ευελπιστώντας όχι μόνο να προκαλέσει νοσταλγία στους 50άρηδες, αλλά να δημιουργήσει και νέο κοινό.

Κλείσιμο


Ο αγαπημένος ήρωας κυκλοφορεί ανανεωμένος, με νέες αδημοσίευτες ιστορίες, ποικιλία χαρακτήρων, μηνιαίους διαγωνισμούς με δώρα και πολλές ακόμα εκπλήξεις.



Επιπλέον, περιλαμβάνει τον «Τετρακοσάρη», ένα ρεαλιστικό χαρακτήρα εμπνευσμένο από την ελληνική πραγματικότητα σε εικονογράφηση του Κώστα Φραγκιαδάκη και σενάριο του Νίκου Νικολαΐδη.

Το περιοδικό εμφανίσθηκε για πρώτη φορά στα περίπτερα της χώρας μας τον Ιούνιο του 1969, προερχόμενο από την γειτονική  Ιταλία  («Il Grande Blek Magigno», ο ιταλικός τίτλος), καρπός των διάσημων δημιουργών Sartoris, Sinchetto και Guzzon («EsseGesse»), οι οποίοι στις 3 Οκτωβρίου 1954 εμπνεύστηκαν τη χαρακτηριστική φιγούρα του ξανθού γίγαντα κυνηγού με το γούνινο καπέλο με ουρά, ο οποίος διακρίθηκε στον αγώνα για την αμερικανική ανεξαρτησία από τους Βρετανούς αποικιοκράτες, κατά τα τέλη του 18ου αιώνα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης