Οι Ιmam Baildi live στην Τεχνόπολη

Οι Ιmam Baildi live στην Τεχνόπολη

Πλησιάζει η μεγάλη συναυλία της μπάντας που διασκευάζει μοναδικά Τσιτσάνη, Χιώτη, Ζαμπέτα και άλλους μεγάλους δημιουργούς

Οι Ιmam Baildi live στην Τεχνόπολη

Στην καλύτερη στιγμή της μέχρι τώρα πορείας τους, με ανανεωμένο από το ανεξάντλητο παρελθόν ρεπερτόριο , οι Imam Baildi επιστρέφουν μετά από 3 χρόνια την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στην καρδιά της Αθήνας, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για την φετινή μεγάλη καλοκαιρινή τους συναυλία.

Ακριβώς ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ τους, «ΙΙΙ», οι Imam Baildi ετοιμάζουν την μεγάλη τους καλοκαιρινή γιορτή η οποία θα ηχογραφηθεί για να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο live άλμπουμ τους.

Κλείσιμο
Το πρόγραμμα συνθέτουν οι καλύτερες στιγμές της καριέρας τους καθώς επίσης και οι υπέροχες διασκευές που έχουν κάνει σε τραγούδια του Τσιτσάνη, του Χιώτη, του Ζαμπέτα και άλλων μεγάλων δημιουργών.

Τη συναυλία θα ανοίξει η Κατερίνα Πολέμη.

«Σκεφτόμαστε ότι είναι χρέος μας από αυτή τη συναυλία ο κόσμος να φύγει χαρούμενος και αισιόδοξος.  Το κλίμα είναι πολύ φορτισμένο και εμείς θα προσπαθήσουμε αυτή τη ένταση να τη μετατρέψουμε σε χαρά για τον κόσμο, μέσα από αυτό που μπορούμε από την πλευρά μας να προσφέρουμε, δηλαδή, μουσική», δήλωσαν σε πρόσφατη συνέντευξή τους οι Imam Baildi.

Ωρα έναρξης: 21.00
Οι τιμές εισιτηρίων είναι:
Γενική είσοδος: 10 ευρώ.
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης