Ποιος θα ερμηνεύσει το νέο τραγούδι του James Bond;

Ποιος θα ερμηνεύσει το νέο τραγούδι του James Bond;

Ο τραγουδιστής Sam Smith διέψευσε ότι του έγινε πρόταση να ερμηνεύσει το τραγούδι της νέας ταινίας του James Bond, «Spectre»

Ποιος θα ερμηνεύσει το νέο τραγούδι του James Bond;
Καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο τραγουδιστής Sam Smith διέψευσε ότι του έγινε πρόταση να ερμηνεύσει το τραγούδι της νέας ταινίας του James Bond, «Spectre».

Όπως αποκάλυψε, δεν θα ακολουθήσει τα βήματα των Tom Jones, Shirley Bassey, Nancy Sinatra και Adele, που στο παρελθόν ερμήνευσαν τραγούδια της ταινίας.

«Ο κόσμος νομίζει ότι το τραγούδι θα το ερμηνεύσω εγώ αλλά δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Σοβαρά τώρα, δεν έχω ιδέα. Άκουσα ότι η  Ellie Goulding επρόκειτο να ερμηνεύσει το τραγούδι της ταινίας. Πάντως δεν είμαι εγώ!» είπε.

Κλείσιμο


Η νέα ταινία, με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, αναφέρεται σε ένα μυστικό από το παρελθόν του Bond.

Όπως ακούγεται στο teaser του «Spectre», ο διάσημος κινηματογραφικός πράκτορας, «δεν μπορεί να πει σε κανέναν, γιατί δεν εμπιστεύεται κανέναν».

Το υπόλοιπο καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι Christoph Waltz, Monica Bellucci, Léa Seydoux, Stephanie Sigman, Ralph Fiennes, Naomie Harris και Ben Whishaw. H ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 6 Νοεμβρίου.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης