Ben Affleck: «Ο Batman είναι ο Αμερικανός 'Αμλετ»

Ben Affleck: «Ο Batman είναι ο Αμερικανός 'Αμλετ»

Ο ηθοποιός μιλάει για τον «άνθρωπο-νυχτερίδα» που καλείται να ενσαρκώσει στην νέα υπερπαραγωγή «Batman v Superman: Dawn of Justice», σε σκηνοθεσία του Zack Snyder.

Ben Affleck: «Ο Batman είναι ο Αμερικανός 'Αμλετ»
Ο Ben Affleck παρομοίασε τον Μπάτμαν με τον Άμλετ, μιλώντας για τον ρόλο του «ανθρώπου-νυχτερίδα» που καλείται να ενσαρκώσει στην νέα υπερπαραγωγή «Batman v Superman: Dawn of Justice», σε σκηνοθεσία του Zack Snyder,

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε αν θα ακολουθήσει τα βήματα του Christian Bale- του ηθοποιού που ενσάρκωσε τον Μπάτμαν στις ταινίες «Batman Begins» (2005), «Ο Σκοτεινός Ιππότης» (2008) και «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή» (2012), ο Affleck, δήλωσε: «Ο Μπάτμαν είναι ο Αμερικανός Άμλετ. Είναι ένας ρόλος που έχει παιχτεί από πολλούς ηθοποιούς και έχει αποδοθεί με διαφορετικές ερμηνείες». Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Μπάτμαν στη νέα ταινία βρίσκεται στο τέλος του αγώνα του και ίσως της ζωής του. Βρίσκεται στο σημείο όπου κινδυνεύει να τον “καταπιεί” ο θυμός και η οργή του, τα συναισθήματα που του στοιχειώνουν τη ζωή. Αυτός ο τύπος έχει γίνει πιο πικραμένος και κυνικός!»

Ο ηθοποιός φαίνεται ότι έχει αφοσιωθεί στην καριέρα του, μετά τον χωρισμό του από την -επί δέκα χρόνια- σύζυγό του, Jennifer Garner. Όπως αποκάλυπτει η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγες μέρες το ζευγάρι, η απόφαση του διαζυγίου ήρθε μετά από ώριμη σκέψη. Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner, τόνισαν ότι παραμένουν αφοσιωμένοι στη φροντίδα και το μεγάλωμα των τριών παιδιών τους, Βάιολετ Άφλεκ, Σεραφίνα Ρόουζ Ελίζαμπεθ Άφλεκ και Σάμιουελ Γκάρνερ Άφλεκ.

Κλείσιμο
    
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης