Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας τραγουδά Μάνο Ελευθερίου

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας τραγουδά Μάνο Ελευθερίου

Στην μουσική παράσταση που θα παρουσιάσει με τίτλο «Μία στον καιρό…  κύριε Μάνο», συμμετέχουν επίσης, ο Γιάννης Κότσιρας, η Αφροδίτη Μάνου και η Δήμητρα Παπίου



Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας τραγουδά Μάνο Ελευθερίου
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας παρουσιάζει στον κήπο του Μεγάρου, μια βραδιά-αφιέρωμα στον  Έλληνα ποιητή, στιχουργό και πεζογράφο Μάνο Ελευθερίου, με αφορμή την πρόσφατη συνεργασία τους στην τελευταία δισκογραφική δουλειά του συνθέτη.

Εκτός από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, θα ερμηνεύσουν στίχους που αγαπήθηκαν και έχουν αφήσει το ίχνος τους στο ελληνικό τραγούδι ο Γιάννης Κότσιρας,  η Αφροδίτη Μάνου και η Δήμητρα Παπίου. Ο ίδιος ο Μάνος Ελευθερίου θα διαβάσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο αποσπάσματα από το έργο του.

Σε αυτό το μουσικό αφιέρωμα στον μεγάλο στιχουργό, που έχει ταυτίσει το όνομά του με μια σειρά κλασικών επιτυχιών τα τελευταία χρόνια, θα ακουστούν τραγούδια όπως:  Παραπονεμένα λόγια», «Άλλος για Χίο τράβηξε», «Ο Άμλετ της Σελήνης», «Ποιος τη ζωή μου», «Οι Ελεύθεροι κι Ωραίοι», «Μαλαματένια λόγια», «Στων Αγγέλων τα μπουζούκια», «Το τρένο φεύγει στις οκτώ», «Η Μαρκίζα» κ.ά.  Η συναυλία θα ολοκληρωθεί με αγαπημένα τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα… εφ’ όλης της ύλης.

Τετάρτη 22 Ιουλίου, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ώρα: 21.00
Προπώληση εισιτηρίων: 10,00 €
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12,00 €
Κλείσιμο
Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333
και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: www.megaron.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης