Εξαιρετική η Anne Hathaway στο «Ένα Φιλί για το Τέλος»

Εξαιρετική η Anne Hathaway στο «Ένα Φιλί για το Τέλος»

Η αγαπημένη των indie ταινιών φαίνεται ότι είναι η Anne Hathaway τελευταία, καθώς εντυπωσιάζει σε μια ακόμα... εναλλακτική ρομαντική κομεντί

Εξαιρετική η Anne Hathaway στο «Ένα Φιλί για το Τέλος»
Το «Ένα Φιλί για το Τέλος» διηγείται την ιστορία του πως η μουσική συνδέει και αλλάζει τους ανθρώπους.  Είναι επίσης μια ταινία για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας καλλιτέχνης στη σύγχρονη εποχή όπου η μουσική είναι εμπορευματοποιημένη.

Ο σκοπός της είναι μία ακόμη δήλωση για τη δύναμη της μουσικής και ανντίθετα με τις υπόλοιπες ταινίες, ο ήχος προηγείτο της εικόνας. Μουσική και έρωτας καθώς και η εξαιρετική ερμηνεία της Anne Hathaway δίνουν μια πολύ καλή επιλογή για καλοκαιρινές κινηματογραφικές απολαύσεις. 

Η Φράνι, μία ανθρωπολόγος που εργάζεται στο Μαρόκο, επιστρέφει στη Νέα Υόρκη όταν ένα ατύχημα θα αφήσει το νεαρό αδερφό της Χένρι σε κωματώδη κατάσταση.

Η νεαρή γυναίκα ήταν συναισθηματικά και γεωγραφικά απομακρυσμένη από το μικρό της αδερφό και τη μητέρα τους. Η επανασύνδεση με την οικογένεια της, θα την κάνει να κατανοήσει και να εκτιμήσει τη δέσμευση του Χένρι με τη μουσική, και θα αρχίσει να αναζητά τα μέρη και τους καλλιτέχνες που αγαπούσε ο αδερφός της.

Θα γνωρίσει τον Τζέιμς -το μουσικό είδωλο του Χένρι, που παρά τα φαινόμενα, είναι ένας ντροπαλός κι εσωστρεφής άντρας. Μία δυνατή έλξη ξυπνά μεταξύ τους με φόντο τη μουσική σκηνή του Μπρούκλιν.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης