«Μέσα από τις στάχτες»: Συναυλία για την αναδημιουργία του θεάτρου Ρεματιάς

«Μέσα από τις στάχτες»: Συναυλία για την αναδημιουργία του θεάτρου Ρεματιάς

Η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Βασίλης Λέκκας, ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Φιλαρμονική του δήμου Χαλανδρίου και άλλοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για την ανακατασκευή του θεάτρου που καταστράφηκε από την πυρκαγιά

«Μέσα από τις στάχτες»: Συναυλία για την αναδημιουργία του θεάτρου Ρεματιάς
Προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης του θέατρου Ρεματιάς που τυλίχτηκε στις φλόγες, μετά από εμπρηστική ενέργεια, όπως εκτιμά ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος.

Πριν λίγες ημέρες, ο δήμος Χαλανδρίου με τη βοήθεια εκατοντάδων εθελοντών προχώρησε στην αναδάσωση της καμένης έκτασης και στον καθαρισμό της ευρύτερης περιοχής. Οι εθελοντές δεντροφύτευσαν τον χώρο πίσω από τις κερκίδες, καθάρισαν το ρέμα από σκουπίδια και ξερόκλαδα. Για τη φύτευση χρησιμοποιήθηκαν αυτοφυή φυτά, όπως πλατάνια, δρύες, κουτσουπίες και δάφνες.

Στην προσπάθεια της αναδημιουργίας του θεάτρου, συμμετέχουν καταξιωμένοι Έλληνες καλλιτέχνες οι οποίοι θα δώσουν -την Τετάρτη 3 Ιουνίου-μία συναυλία για την  ενίσχυση των εργασιών. Στην συναυλία που έχει τίτλο «Μέσα από τις στάχτες», θα συμμετέχουν οι
οι: Φωτεινή Βελεσιώτου, Σαββίνα Γιαννάτου, Κώστας Γρηγορέας, Σταμάτης Κραουνάκης, Βασίλης Λέκκας, Αφροδίτη Μάνου, Νότης Μαυρουδής, Μάρτα Μορελεόν, Αναστασία Μουτσάτσου, Γεωργία Νταγάκη, Αλεχάντρο Ντίαζ, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλα Πάχου, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Τοσικιάν, Encardia και η Φιλαρμονική του δήμου Χαλανδρίου.
Κλείσιμο

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος Χαλανδρίου αναφέρει: «Πολλοί καλλιτέχνες προσφέρθηκαν να ενισχύσουν την προσπάθεια όχι μόνο του δήμου αλλά και όλων των πολιτών του Χαλανδρίου για την αναδημιουργία του Θεάτρου της Ρεματιάς. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και υποσχόμαστε πως το θέατρο θα φτιαχτεί και θα φιλοξενήσει ξανά όλες τις φωνές που αντιστάθηκαν και αντιστέκονται στη βαρβαρότητα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης