Ο Σβαρτζενέγκερ γίνεται ξανά ο Κόναν ο Βάρβαρος!

Ο Σβαρτζενέγκερ γίνεται ξανά ο Κόναν ο Βάρβαρος!

Στα 67 του χρόνια, ο ηθοποιός επιστρέφει στον ρόλο του Κόναν!

Ο Σβαρτζενέγκερ γίνεται ξανά ο Κόναν ο Βάρβαρος!
Έχουν περάσει τριαντατρία χρόνια από την προβολή της ταινίας «Κονάν ο Βάρβαρος» και η εταιρεία παραγωγής αποφάσισε να γυρίσει τη συνέχεια της ταινίας με τίτλο «Ο θρύλος του Κόναν» (Legend of Conan), με πρωταγωνιστή τον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ.

Μιλώντας στο «TheArnoldFans.com», ο Σβαρτζενέγκερ δήλωσε ότι περιμένει να διαβάσει το τελικό σενάριο της ταινίας, ωστόσο υπογράμμισε ότι τα πρώτα κείμενα που είδε, είναι απίστευτα καλογραμμένα.

Κλείσιμο
«Είναι μεγάλη τιμή για μένα στα 67 μου χρόνια να με καλούν να παίξω σε ταινίες δράσης, είτε πρόκειται για τον Εξολοθρευτή, είτε τώρα για τον Κόναν. Αυτό είναι φανταστικό» δήλωσε ενθουσιασμένος μιας και ήθελε πολύ να υπάρξει η συνέχεια του Κόναν.

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Κρις Μόργκαν. Ο Μόργκαν δήλωσε σχετικά: «ο θρύλος του Κόναν θα είναι μια λογική προέκταση του χαρακτήρα της ταινία του 1982, τριάντα χρόνια αργότερα».

Αποκάλυψε, επίσης, ότι τουλάχιστον τρεις χαρακτήρες από την προηγούμενη ταινία θα υπάρχουν και στη νέα.

Οι συνεργάτες της εταιρείας έχουν επισκεφτεί την Ισπανία και την Κολομβία, προκειμένου να επιλεγεί ο τόπος των γυρισμάτων, δήλωσε ο συμπαραγωγός Φρέντρικ Μάλμπεργκ και επισήμανε ότι τα γυρίσματα προγραμματίζονται για το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης