H Τζέσικα Λανγκ επιστρέφει στο Μπρόντγουεϊ για «ένα μακρύ ταξίδι της μέρας μέσα στη νύχτα»

H Τζέσικα Λανγκ επιστρέφει στο Μπρόντγουεϊ για «ένα μακρύ ταξίδι της μέρας μέσα στη νύχτα»

Στο σχεδόν αυτοβιογραφικό του έργο, ο Ευγένιος Ο' Νιλ αφηγείται τη δραματική ιστορία μιας οικογένειας καθώς τα μέλη της παλεύουν με τους προσωπικούς τους δαίμονες (ανάμεσά τους ο εθισμός σε ναρκωτικά) κατά τη διάρκεια μιας μοιραίας μέρας των αρχών του 20ού αιώνα

H Τζέσικα Λανγκ επιστρέφει στο Μπρόντγουεϊ για «ένα μακρύ ταξίδι της μέρας μέσα στη νύχτα»
Η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Τζέσικα Λανγκ θα επιστρέψει στο Μπρόντγουεϊ  την επόμενη χρονιά, όπου θα πρωταγωνιστήσει στο κλασικό έργο του Ευγένιου Ο΄Νιλ «Το μακρύ ταξίδι της μέρας μέσα στη νύχτα», όπως ανακοίνωσε χθες Τρίτη η θεατρική ομάδα Roundabout Theatre Company.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που η Λανγκ θα εμφανίζεται στο Μπρόντγουεϊ: η 66χρονη ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο έργα του μεγάλου Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Τενεσί Ουίλιαμς- το 2005 στον «Γυάλινο Κόσμο» και το 1992 στο «Λεωφορείο ο πόθος».
Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν στις 19 Απριλίου, ανακοίνωσε η θεατρική ομάδα.

Στο σχεδόν αυτοβιογραφικό του έργο, ο Ευγένιος Ο' Νιλ αφηγείται τη δραματική ιστορία μιας οικογένειας καθώς τα μέλη της παλεύουν με τους προσωπικούς τους δαίμονες (ανάμεσά τους ο εθισμός σε ναρκωτικά) κατά τη διάρκεια μιας μοιραίας μέρας των αρχών του 20ού αιώνα.
Κλείσιμο
Η Λανγκ θα υποδύεται την εθισμένη στα ναρκωτικά μητέρα της οικογένειας Μέρι Τάιρον, έναν ρόλο που ερμήνευσε το 2000 στο Λονδίνο και για τον οποίο προτάθηκε για το θεατρικό Βραβείο Ολίβιε (σ.σ θεσπίστηκαν προς τιμήν του ηθοποιού Λόρενς Ολίβιε).

Συμπρωταγωνιστής της θα είναι ο 65χρονος ιρλανδός ηθοποιός Γκάμπριελ Μπερν, βραβευμένος με Εμμυ και Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο του ψυχοθεραπευτή στην τηλεοπτική σειρά «In treatment» (Μαθήματα Ψυχολογίας).

Η Λανγκ έχει βραβευτεί με Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Μπλε Ουρανός» το 1994 και Β΄Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Τούτσι» το 1983 στο πλευρό του Ντάστιν Χόφμαν.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης