Ο Τζορτζ Κλούνεϊ απολογείται επειδή "κατέστρεψε" τον Μπάτμαν!

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ απολογείται επειδή "κατέστρεψε" τον Μπάτμαν!

«Ήταν μία καταστροφή η ταινία "Μπάτμαν και Ρόμπιν"», δήλωσε ο χολιγουντιανός σταρ, κάνοντας την αυτοκριτική του!

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ απολογείται επειδή "κατέστρεψε" τον Μπάτμαν!
«Καταστροφή», χαρακτήρισε ο Τζορτζ Κλούνεϊ την ταινία «Μπάτμαν και Ρόμπιν» στην οποία πρωταγωνίστησε το 1998, σε εμφάνιση του στο τηλεοπτικό σόου του Graham Norton. Ο χολιγουντιανός σταρ, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας «Tomorrowland: A World Beyond», αναφέρθηκε στη «μελανή σελίδα» της καριέρας του.

«Έκανα την ταινία "Μπάτμαν και Ρόμπιν" που ήταν πραγματικά μία καταστροφή», είπε ο Κλούνεϊ για την ταινία που απέσπασε 11 υποψηφιότητες για «Χρυσό Βατόμουρο». Και πρόσθεσε: «Πάντα ζητώ συγγνώμη για αυτή την ταινία. Πίστεψα εκείνη την περίοδο ότι ήταν μία καλή κίνηση για την καριέρα μου. Αλλά δεν ήταν! Θέλω να πω το εξής: Στα αλήθεια πίστεψα ότι είχα καταστρέψει το συγκεκριμένο franchise, μέχρι που κάποιος άλλος το έφερε πίσω αργότερα και το άλλαξε!».

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά, ο Κλούνεϊ, ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει την στολή του Μπάτμαν που αναγκάστηκε να φορέσει στην ταινία. Όπως αποκάλυψε, η στολή ζύγιζε 27 κιλά και δεν του επέτρεπε να κινηθεί. Από τη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη της ταινίας Joel Schumacher, ο χολιγουντιανός σταρ, θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό: «Ο Schumacher είχε πολύ πλάκα. Σκηνοθετούσε με μικρόφωνο. Η φωνή του ακουγόταν σε όλο το στούντιο. Στις δραματικές σκηνές μου έλεγε: "Τζορτζ, οι γονείς σου έχουν πεθάνει, δεν έχεις τίποτα για να ζήσεις και πάμε!»

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης