H Amy Winehouse «ξαναζεί» στην μεγάλη οθόνη

H Amy Winehouse «ξαναζεί» στην μεγάλη οθόνη

Έχει ήδη λάβει εξαιρετικές κριτικές, και είναι ένα ντοκιμαντέρ όπου θα δούμε πάρα πολύ Amy, αρχειακό υλικό και footage που μέχρι στιγμής δεν υπήρχε διαθέσιμο. Η Amy από τα πρώτα της μουσικά βήματα μέχρι τις στιγμές όπου απογειώθηκε η καριέρα της και καταρρακώθηκε η προσωπικότητα της - Δείτε το trailer 

H Amy Winehouse «ξαναζεί» στην μεγάλη οθόνη
Ήταν μόλις 27 χρονών όταν έφυγε από την ζωή άδικα από επιπλοκές που αφορούσαν την πρωτύτερη χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ που έκανε.

Η Amy Winehouse, παρά το νεαρό της ηλικίας της θεωρείται από τις πιο σημαντικές φωνές της τελευταίας δεκαετίας. Όχι μόνο τραγουδίστρια, αλλά στιχουργός και μουσικός με βαθιές γνώσεις, η εύθραυστη Βρετανίδα, με το τεράστιο beehive και το χαρακτηριστικό eye-liner, είναι πλέον μέρος της ιστορίας της μουσικής.

Το ντοκιμαντέρ για την Amy , είναι σκηνοθετημένο από τον Ασίφ Καπάντια. Με ένα μείγμα από αρχειακό υλικό, οικιακά βίντεο και ηχογραφήσεις από ζωντανές εμφανίσεις της συμπεριλαμβανομένων των ανέκδοτων βίντεο όπου μιλάει ζαλισμένη για την αντίδρασή της για την παραλαβή ενός βραβείου Grammy, μπαίνουμε όντως μέσα στη ζωή της έστω και φευγαλέα. 

Το Amy έκανε το ντεμπούτο του στις Κάννες την περασμένη εβδομάδα και έχει ήδη πάρει διθυραμβικές κριτικές , με πολλούς κριτικούς να δίνουν πέντε αστέρια.

Αυτό δεν έχει σταματήσει την ταινία από συγκεντρώνοντας και ένα μερίδιο διαμάχης ακόμα και από την οικογένεια της Winehouse , που χαρακτήρισε την ταινία ως « παραπλανητική » και « μη ισορροπημένη » .Ο τότε αρραβωνιαστικός της Amy,  Reg Traviss το χαρακτήρισε ως " τίποτα περισσότερο από ένα ενορχηστρωμένο προφίλ" . Θα είστε σε θέση να έχετε τη δική σας γνώμη  όταν η ταινία βγαίνει στις 3 Ιουλίου στους κινηματογράφους .
Κλείσιμο

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ όμως παρακάτω για μια πρώτη γεύση :


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης